Сектор за ванредне ситуације од понедељка покреће своју акцију за помоћ малом Гаврилу

Сектор за ванредне ситуације од понедељка покреће своју акцију за помоћ малом Гаврилу

04/04/2021 Off By BERB

„Један живот покушавамо да спасемо и надамо се да ћемо успети у томе, Сектор за ванредне ситуације од понедељка покреће своју акцију за помоћ малом Гаврилу. Уверен сам да ћемо прикупити што више средстава“, рекао је данас приликом размене чека и капитенске траке фудбалера Кристијана Роналда Ђорђе Вукићевић, припадник Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд.

 

 

Вукићевић је, подсетимо, на фудбалској утакмици Србија – Португал на стадиону „Рајко Митић“ у Београду, пронашао Роналдову капитенску траку коју је португалски репрезентативац бацио, и ставио је на аукцију како би прикупио новчана средства за лечење шестомесечног дечака.

Компанија „Mozzart“ је победила на лицитацији и откупила капитенску траку за 7.500.000 динара, а новац ће бити уплаћен за лечење малог Гаврила.

Примопредаји испред зграде Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд присуствовали су генерални директор компаније „Mozzart“ Слободан Продановић са сарадницима, као и представници Сектора за ванредне ситуације на челу са Луком Чаушићем, в. д. помоћником министра унутрашњих послова и начелником Сектора за ванредне ситуације.

„Компанија „Mozzart“ одлучила је да помогне да се скупи новац за лечење малог Гаврила, за кога је последњих дана чуо цео свет, али и упознао Ђорђа, који је много учинио за дечака“, рекао је Слободан Продановић, генерални директор компаније „Mozzart“.

Према његовим речима, компанија „Mozzart“ ће као друштвено-одговорна компанија наставити да помаже онима којима је помоћ најпотребнија.

„Ми смо победили на лицитацији и омогућили Гаврилу да буде победник, а Ђорђе је победник ван конкуренције“, истакао је Продановић.