BEOGRAĐANI KRALI U MEROŠINU

BEOGRAĐANI KRALI U MEROŠINU

22/04/2015 Off By

 

490x370_MerosinaSUMNJA SE DA SU B. D I Ž. R, 21. APRILA 2015. GODINE U MEROŠINI, OBILI TRAFIKU I UKRALI ROBU VELIKE MATERIJALNE VREDNOSTI. EFIKASNOM RADOM POLICIJA JE, U BLIZINI TRAFIKE, PRONAŠLA POČINIOCE SA VREĆAMA U KOJIMA SE NALAZILO 200 BOKSOVA CIGARETA, 60 ČOKOLADA I 60 PAKOVANJA KAFE

 

 

Biro za saradnju s medijima MUP-a

PRIPADNICI Ministerstva unutrašnjih slova u Nišu uhapsili su u Merošini, B. D. (1986), Ž. R. (1966) i M. I. (1995), svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično dela teška krađa.
Sumnja se da su B. D i Ž. R, 21. aprila 2015. godine u Merošini, obili trafiku i ukrali robu velike materijalne vrednosti. Efikasnom radom policija je, u blizini trafike, pronašla počinioce sa vrećama u kojima se nalazilo 200 boksova cigareta, 60 čokolada i 60 pakovanja kafe.
Takođe, sumnja se da je M. I, automobilom marke ”mercedes”, prevezla osumnjičene do mesta događaja i u nameri da sačeka izvršioce sa ukradenom robom, uočila policijsku patrolu, nakon čega se udaljila. Policija je intenzivnom potragom pronašla i uhapsila M. I. u Kruševcu.
Postoji osnov sumnje da je B. D. sa još nekoliko osoba, za kojima policija intenzivno traga, od početka ove godine, izvršio 13 krivičnih dela teška krađa na štetu lanca trafika u Nišu, Doljevcu, Trsteniku i Prolom Banji.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Prokuplju.<


KRIMI

lopovPREPOZNAJTE LOPOVA

  NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA TOKOM 2013, 2014. I 2015. GODINE N.N. JE IZVRŠIO VIŠE KRIVIČNIH DELA IZ

pozarPIROMANI ZBOG OSIGURANJA

  POSTOJE OSNOVI SUMNJE DA SU ONI IZVRŠILI KRIVIČNO DELO PREVARA U OSIGURANJU U SAIZVRŠILAŠTVU, NA TAJ NAČIN

cigare214NIŠ: U PORODIČNOJ KUĆI SAKRIO 2.350 PAKLICA CIGARETA

SUMNJA SE DA SU PRONAĐENE CIGARETE BILE NAMENJENE DALJOJ PRODAJI   Biro za saradnju s medijima MUP-a PRIPADNICI

MALI IĐOŠMALI IĐOŠ: UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA

  B. Č. SE TERETI DA JE DANAS OKO 14 ČASOVA, U FEKETIĆU, OPŠTINA MALI IĐOŠ, IZ PIŠTOLJA