Vučić: Ujedinjeni do snažnije Srbije – Hristos se rodi!

Vučić: Ujedinjeni do snažnije Srbije – Hristos se rodi!

07/01/2021 Off By BERB

Izvor: Tanjug

 

HILANDAR – Na instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljena je njegova fotografija ispred masline koju je po predanju u 14. veku zasadio car Dušan.

“Manastir Hilandar je veličanstven, a bez obzira na to što su pred srpskim narodom velika i teška iskušenja, uveren sam da zajedno i ujedinjeni možemo da učinimo našu Srbiju još snažnijom i boljom za sve njene građane. Hristos se rodi!”, poruka je predsednika Vučića preko Instagram naloga budućnostsrbijeav.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas završava posetu Hilandaru.

“Oproštaj i velika zahvalnost ocu Metodiju. Hristos se rodi”, objavljeno je na Vučićevom Instagram profilu Budućnostsrbijeav uz fotografiju iz manastira.

Predsednik je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav objavio fotografiju na kojoj drži tri mandarine, navodeći da su sve tri namenjene njegovoj deci.

Vučić je poručio danas, na Božić, sa Svete gore, da Srbiju čeka teška godina i mnogo iskušenja i da samo zajedno, ujedinjeni možemo da sačuvamo nacionalne interese, a Srbiju učinimo snažnijom i uspešnijom.

“Uzvišeno je bilo biti gost manastira Hilandar i manastirske bratije na Božić, najradosniji pravoslavni praznik. Mnogo toga sam naučio i mnogo toga video, ali, verujem, i dobio okrepljenje i posebnu snagu da se borimo za našu Srbiju – da Srbija bude uspešnija, još snažnija, da čuvamo naše nacionalne interese”, poručio je Vučić.

Aleksandar Vučić je čestitao Božić svim vernicima.

“Mir Božji – Hristos se rodi”, naveo je predsednik Srbije na Tviteru.