Вулин на Божић са полицајцима у Копненој зони безбедности

Вулин на Божић са полицајцима у Копненој зони безбедности

07/01/2021 Off By BERB

Министар Вулин честитао свим Србима Божић и пожелео им стабилну и снажну Србију

 

„Свим православним верницима и свим Србима где год да се налазе и где год да славе овај благи дан желим срећан празник. Хирстос се роди!“, рекао је министар унутрашњих послова Александар Вулин, који Божић проводи са полицијским службеницима ангажованим у Копненој зони безбедности.

 

Министар је свим Србима пожелео годину у којој ће Србија бити снажна и стабилна, јер, како је навео, будућност наших породица и свих Срба, где год да живе, зависи од тога колико ће Србија бити снажна, стабилна, развијена, успешна и мирна.

 

Према његовим речима, када је Србија снажна и моћна онда су и Срби снажни, мирни, безбедни, онда има наде за нас, наше породице, за оне које највише волимо.

 

Данас, како је истакао министар Вулин, мислимо на све Србе, на нашу браћу на Косову и Метохији, нашу браћу у Републици Српској, Црној Гори, Хрватској, на све Србе где год да живе, јер знамо да и они мисле на своју Србију.

 

„Желим им свима пуно мира, радости, годину која ће бити вредна понављања. Желим им годину у којој ћемо оно што су наши преци започели ми наставити“, поручио је министар Вулин.

 

Припадници полиције који су ангажовани у Копненој зони безбедности у знак захвалности за бригу коју је показао према њима и новој неопходној опреми коју су недавно добили, министру Вулину поклонили су гусле.