Predsednica Vlade čestitala novogodišnje praznike

Predsednica Vlade čestitala novogodišnje praznike

31/12/2020 Off By BERB

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas novogodišnje praznike svim građanima Srbije, ističući da Vlada ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije naše zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve građane.

„Iza nas je jedna izazovna i teška godina, koja je u velikoj meri promenila svakodnevni život svih ljudi u svetu. Ova 2020. godina podsetila nas je na to da su male želje najvažnije, da je zdravlje na prvom mestu i da su porodica i prijatelji najveća radost.

Ovo je bila godina koja je pokazala da su empatija, solidarnost i poverenje najvažniji.

Ono što je sada možda najvažnije i što nam daje veru i optimizam jeste da smo započeli vakcinaciju protiv koronavirusa, što je veliki i bitan korak u borbi sa pandemijom. To je posebno važna i ohrabrujuća vest za naše lekare i sve medicinske radnike koji se bore za život i zdravlje.

Svim građanima Republike Srbije želim pre svega dobro zdravlje, puno sreće i pozitivne energije u novoj godini. Želim vam da praznike provedete sa svojim porodicama, u miru i ljubavi.

Sigurno je da će i naredna, 2021. godina, biti izazovna, pre svega kada je reč o očuvanju zdravlja, oporavku ekonomije i celog društva. Vlada Srbije ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije naše zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve naše građane“, navodi se u čestitki.

 

 

Izvor: Vlada Srbije