Председница Владе Србије Ана Брнабић говори на GovTech2020 онлајн самиту

Председница Владе Србије Ана Брнабић говори на GovTech2020 онлајн самиту

29/09/2020 Off By BERB

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић учествоваће данас, 29. септембра 2020. године, на „GovTech2020“ онлајн самиту чија је тема Од кризе до опоравка“.

На трећем по реду „GovTech самиту премијерка Брнабић учествоваће на завршном панелу у оквиру којег ће разговарати са председавајућим и суоснивачем самита Данијелом Корским о искуствима Србије у примени електронских сервиса и услуга и стицању поверења грађана када је дигитализација јавних сервиса у питању, као и како је дигитализација помогла у превазилажењу кризе изазване COVID-19.

Учешће премијерке планирано је за 18.40 -19.20 часова по српском времену.

„GovTech“ самит окупља велики број иноватора, државника, представника међународних организација, директора и оснивача технолошких компанија, како би заједно преиспитали услове и видели како владе могу функционисати у новој технолошкој ери.

На претходним GovTech самитима учествовали су и други високи званичници и међународни лидери у дигитализацији и трансформацији привреде, попут канадског премијера Џастина Трудоа 2018. године, естонске председнице Керсти Каљулајд 2019. године, као и премијерке Брнабић прошле године у Паризу.

Заинтересовани представници медија за праћење самита могу се регистровати путем линка: https://hopin.to/events/the-govtech-summit