Vulin brani Vučića od Bilta i Zaharove

Vulin brani Vučića od Bilta i Zaharove

06/09/2020 Off By BERB

Reagujući na tvit Karla Bilta, ministar Vulin je rekao da je to mali čovek, ali veliko zlo:

  • Bilta pamtimo po licemerju i otvorenom savezništvu sa svakom politikom koja je škodila Srbiji. On se nije pokazao kao političar, a još manje kao čitač misli. Kada Bilt napada Vučića zbog izraza lica prilikom potpisivanja sporazuma u Vašingtonu, onda znamo da je Vučić uradio nešto dobro za Srbe.

Na tekst sa fejsbuk profila portparolke  Ministarstva inostranih poslova Rusije, Marije Zaharove, Vulin odgovara da iza Vučića ostaju dela, a iza nje zloba koje će da se stidi:

  • Vučić je jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji, vrhovni komandant vojske sa  kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najveću saradnju. Veličina čoveka se ne meri veličinom stolice na kojoj sedi, ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda. Vučić svoj narod  ni prijatelje svog naroda nikada nije ni ostavio, ni uvredio, ni ponizio. Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih  fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove.

 

Foto: Beta