LSV: NEČISTE RADNJE U «ČISTOĆI»

LSV: NEČISTE RADNJE U «ČISTOĆI»

14/04/2015 Off By

 

čistoćaUKOLIKO JE ZAISTA ISTINITA VEST IZ MEDIJA I AKO SU TAČNE GLASINE KOJE SE MOGU ČUTI DA SE LIČNE KARTE KOPIRAJU DA BI DINARA – DRINA – DUNAV POSTALA POLITIČKA STRANKA, BIĆE TO NAJNOVIJI DOKAZ DA NE POSTOJI DNO, VEĆ SAMO PREGRADE KROZ KOJE NOVI SAD IZNOVA I IZNOVA SVE DUBLJE PROPADA DOK NAKUPCI I PREPRODAVCI GLASOVA DODAJU VEĆINU

 

 

Gradski odbor LSV Novi Sad

 

GRADSKI odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva da se hitno utvrdi i javnosti saopšti istina o prisiljavanju zaposlenih ili angažovanih radnika u JKP „Čistoća“ da se učlane u Dinara – Drina -Dunav kako bi sačuvali radna mesta i da fotokopiraju lične karte i prikupljaju glasove za tu interesnu organizaciju, o čemu danas izveštavaju pojedini mediji.
O tom pitanju treba da se oglase kako istražni organi, tako i gradska vlast.
Ukoliko je zaista istinita vest iz medija i ako su tačne glasine koje se mogu čuti da se lične karte kopiraju da bi Dinara – Drina – Dunav postala politička stranka, biće to najnoviji dokaz da ne postoji dno, već samo pregrade kroz koje Novi Sad iznova i iznova sve dublje propada dok nakupci i preprodavci glasova dodaju većinu.
Posle tri godine od kako su ga upravo današnji koalicioni partneri prozivali za kupovinu glasova u koju su uložene ogromne pare, „lider“ DDD je još na sudu, a gradska preduzeća kojima je gazdovao i gazduje su razvaljena.
Ukoliko se tvrdnje o ucenama u „Čistoći“ pokažu istinitim, biće više nego jasno da izostanak kazni za one koji glasove plaćaju ili silom otimaju, uništava ne samo grad, nego i svaku slobodu izbora.
Februara 2013. godine LSV je u otvorenom pismu upozorila i gradonačelnika i predsednika Skupštine grada i policiju i Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i Agenciju za borbu protiv korupcije i CeSID na neregularnosti koje su pratile izbore za savete mesnih zajednica i svo urušavanje i gubljenje smisla bilo kakvih izbora u Novom Sadu.
Šta još treba da se desi da bi neko kriminalcima i interesnim organizacijama poput Dinare – Drine – Dunav i Treće Srbije oduzeo pravo da razvaljuju gradsku imovinu i onemogućio ih u kupovini glasova i uništavanju izborne volje građana?<


DOGAĐAJI

džipoviNEBOJŠA STEFANOVIĆ NAREDIO KONTROLU PUTNIČKIH VOZILA VISOKE KLASE

MINISTAR PODSEĆA DA SU PRE MESEC DANA U AKCIJI KONTROLE VOZILA VISOKE KLASE, KOJA JE ZAPRAVO BILA SVOJEVRSNI

vojskaMINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO BAZE „ŠUŠNJAK“ U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI

U SKLADU SA OBIČAJIMA KOJE PRATE USKRŠNJE PRAZNIKE, NAKON OBILASKA BAZE, OSTATAK POSETE PROTEKAO JE U RAZGOVORU SA

građevinarstvoODZVONILO NELEGALNI PREVOZNICIMA NA REKLAMA

U AKCIJI SU UČESTVOVALA DVA PATROLNA GLISERA, MINISTARSTVA GRAĐEVINARSTVA I UPRAVE CARINA, A INSPEKTORI SU SA CARINICIMA KONTROLISALI

 žandarmerijaNEBOJŠA STEFANOVIĆ: NISU BILI ADEKVATNI USLOVI ZA HELIKOPTERE MUP-A

MINISTAR UNUTRASSNJIH POSLOVA JE ISTAKAO DA BI TREBALO PUSTITI TUŽILAŠTVO DA ZAVRŠI POSAO U VEZI SA ISTRAGOM O