UŽICE: OTKRIVENI ŠVERCERI DUVANA

UŽICE: OTKRIVENI ŠVERCERI DUVANA

06/04/2015 Off By
NA OSNOVU NAREDBE SUDIJE ZA PRETHODNI POSTUPAK OSNOVNOG SUDA U UŽICU, PRIPADNICI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA PRETRESLI SU STAN I DRUGE PROSTORIJE OSUMNJIČENOG, I UZ POTVRDU ODUZELI OKO 42 KILOGRAMA REZANOG DUVANA NEPOZNATOG POREKLA I KVALITETA I 1.450 PAKLICA CIGARETA RAZNIH MARKI BEZ AKCIZNE MARKICE. PROTIV OSUMNJIČENOG PODNETA JE KRIVIČNA PRIJAVA, ZBOG IZVRŠENOG KRIVIČNOG DELA NEDOZVOLJENO SKLADIŠTENJE ROBE226359_indija-deca-duvan2-ap_orig

 

 

Biro za saradnju s medijima MUP-a

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, nastavljajući rad na suzbijanju nelegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda, u poslednja tri dana, u tri zaplene, na području Užica i Kosjerića, oduzeli su oko 62 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta i 1.450 paklica cigareta bez propisane akcizne markice.
Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Užicu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretresli su stan i druge prostorije osumnjičenog, i uz potvrdu oduzeli oko 42 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta i 1.450 paklica cigareta raznih marki bez akcizne markice. Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava, zbog izvršenog krivičnog dela nedozvoljeno skladištenje robe.
U Kosjeriću, na zelenoj pijaci, kod jednog lica iz Čačka pronađeno je šest kesa ispunjenih biljnom materijom za koju se sumnja da je rezani duvan, ukupne težine oko tri kilograma. Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava, zbog izvršenog krivičnog dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Užicu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su pretresli jednu trgovinsku radnju u Užicu u kojoj su pronašli i uz potvrdu oduzeli oko 17 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta. Protiv vlasnika radnje podneta je krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
O događajima su obavešteni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu i Požegi.<


KRIMI

maihuanaOTKRIVENE DVE ILEGALNE LABOROTORIJE MARIHUANE

  SUMNJA SE DA SU SE PRIPADNICI OVE ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE U BEOGRADU I NOVOM SADU BAVILI PROIZVODNJOM

građVARAO GRAĐEVINCE

POSTOJE OSNOVI SUMNJE DA JE OSUMNJIČENI ODRŽAVAO OŠTEĆENE U ZABLUDI, DA ĆE DOBITI POSAO, NAKON ŠTO POST NETOM,

DUVAN U LISATUSENTA: POLICIJA ZAPLENILA 1.937 KILOGRAMA DUVANA

  ONI SE TERETE I DA SU POČETKOM MARTA, POSREDSTVOM PREDUZEĆA IZ BAČKE PALNKE NEOVLAŠĆENO PRODALI OKO 13.702

69085-batrovci-01-foto-e-cnonkicBATROVCI: ŠVERCOVALI GARDEROBU

ROBA JE PRONAĐENA PRILIKOM KONTROLE KOMBI VOZILA „MERCEDES“ ITALIJANSKIH REGISTARSKIH OZNAKA, KOJIM JE UPRAVLJAO ČETRDESETDEVETOGODIŠNJI DRŽAVLJANIN SRBIJE