Klub Fest: Nastupaju Irish Stew i najavljuju prvi koncert u Nemačkoj!

Klub Fest: Nastupaju Irish Stew i najavljuju prvi koncert u Nemačkoj!

18/02/2020 Off By BERB

Irish Stew nakon ovog nastupa nastavljaju sa koncertnim aktivnostima – nakon koncerta u klubu Fest, sviraju 28.februara u Zaječaru, 5.marta u Kladovu, 6.marta u Požarevcu, a 14.marta prvi put će zasvirati u Nemačkoj


 

Bend Irish Stew of Sindidun vraća se u klub Fest u Zemunu nakon više od 15 godina! Beogradska publika gledaće ih u Zemunu 21.februara od 22 časa.

Domaći “Irci“, bend Irish Stew of Sindidun, u novoj koncertnoj sezoni nastavljaju sa nastupima povodom 15 godina na sceni. Nakon velikog beogradskog koncerta u dvorani Amerikani Doma omladine prošle jeseni i koncerata u još nekoliko gradova, ovoga puta su se odlučili za još jedan intimniji koncert za beogradsku publiku. Nastupiće u petak 21. februara kluba FEST u Zemunu, na mestu gde je bend započeo svoje muzičke korake i održao svoj prvi koncert davne 2003.godine.“Odsvirali smo taj koncert u Amerikani, koja je na neki način važi za prestižnu koncertnu salu i bilo je fantastično. Međutim, ostali smo dužni i sebi i publici jedan klupski beogradski koncert. Želeli smo da to simbolično bude klub Fest u Zemunu u kome je grupa Irish Stew imala svoj prvi koncert ikada” kaže Bojan Petrović i dodaje: “Verujem da emotivni naboj koji imamo postoji i kod publike, pogotovo onog starijeg dela. Jedva čekamo da se popnemo na binu.”

Irish Stew nakon ovog nastupa nastavljaju sa koncertnim aktivnostima – nakon koncerta u klubu Fest, sviraju 28.februara u Zaječaru, 5.marta u Kladovu, 6.marta u Požarevcu, a 14.marta prvi put će zasvirati u Nemačkoj, na “Raise your pints!” festivalu nadomak Berlina! “Kada god nastupamo u inostranstvu, pogotovo što to nije čest slučaj, osećamo se kao da igramo za reprezentaciju. Tako će biti i ovog puta u Nemačkoj, s obzirom da smo jedni od hedlajnera i jedini bend iz Srbije među desetak grupa koje će nastupati na festivalu. Znamo da mnogo naših ljudi živi i radi u Nemačkoj pa se nadamo da će i oni činiti jedan deo publike, a mi ćemo svakako dati sve od sebe.”

Ulaznice za koncert grupe Irish Stew of Sindidun u klubu Fest 21.februara u pretprodaji su na šanku kluba Fest kao i u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 400 RSD. Na veče koncerta cena ulaznice biće 500 RSD.♦