Zorana Mihajlović: Čast je biti u društvu onih o kojima je Šešelj napisao knjige

Zorana Mihajlović: Čast je biti u društvu onih o kojima je Šešelj napisao knjige

10/02/2020 Off By BERB

 


Građani Srbije zaslužuju mnogo bolje od lažnih optužbi, govora mržnje, najstrašnijih uvreda žena, nametanja vulgarnosti i primitivizma kao rečnika u politici, a to je sve ono što Šešelj simbolizuje


POTPRESEDNICA Vlade Srbije, dr Zorana Mihajlović, izjavila je danas da predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj simbolizuje sve u šta srpsko društvo ne sme da se pretvori.

Govoreći o knjizi koju je napisao o njoj, Mihajlovićeva kaže da je počastvovana što se našla u društvu Vučića, Nikolića, Đinđića, Koštunice i mnogih drugih o kojima je Šešelj pisao knjige.

“Ne bih se iznenadila da Šešelj možda napiše i nastavak, jer ne nameravam da prestanem da govorim o “džuboks političaru” i svemu što je ostalo iza njegove politike, koja je donela samo ratove, stradanje, bedu i poniženje građanima Srbije”, rekla je Mihajlovićeva odgovarajući na pitanja novinara u Vranju.

“Građani Srbije zaslužuju mnogo bolje od lažnih optužbi, govora mržnje, najstrašnijih uvreda žena, nametanja vulgarnosti i primitivizma kao rečnika u politici, a to je sve ono što Šešelj simbolizuje”, dodala je ona.♦