LSV: Šešelj će pre ili kasnije u zatvor i večnu sramotu

LSV: Šešelj će pre ili kasnije u zatvor i večnu sramotu

08/02/2020 Off By BERB

 


Vojislav Šešelj je sinoć rekao da bi voleo da je Nenad Čanak poginuo 2000. godine


GRADSKI odbor LSV, povodom jučerašnjeg boravka lidera Radikala Vojislava Šešelja Novom Sadu i njegovim nacionalističkim porukama saopštava da je velika ljaga na obrazu ove zemlje i njenog parlamenta što osuđenom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju nije oduzet poslanički mandat uprkos našim zahtevima:

“Još je veća sramota što nema državnih organa i institucija koje bi zaustavile mržnju koju prosipa i što mu se ćutke dozvoljava da kupi kuću u Hrtkovcima, podgreva nestabilnost u regionu, vređa i preti ženama, ismeva mrtve političke protivnike i novinare, a sinoć i u Novom Sadu ponovo negira Srebrenicu.

Vojislav Šešelj je sinoć rekao da bi voleo da je Nenad Čanak poginuo 2000. godine.

Mi Šešelju i njegovim pomogačima to ne želimo.
Naprotiv.

Zato što smo sigurni da će pre ili kasnije biti u zatvoru za sva zla koja su naneli ovoj zemlji, ovom društvu, ali i čitavom regionu.
I bilo bi pravedno da ta robija bude duga, a da zatim ode tamo gde mu je mesto – na đubrište istorije i u večnu sramotu.

I još nešto.

Na društvenim mrežama se sinoć pojavila Šešeljeva fotografija sa Goranom Davidovićem Firerom.

To nije nikakvo čudo. Vođa zabranjenog „Nacionalnog stroja“ i čovek koji je hteo da u Novom Sadu slavi Himlerov rođendan je prirodni saveznik Vojislava Šešelja.

Njihova zajednička fotografija u Novom Sadu pokazuje ono što smo i znali – da se fašisti udružuju.
LSV je bila i biće tu da im se suoprostavi”.♦