Skupština Srbije: Umesto da kritikuje zakone radikalka Vjerica Radeta vređala Zoranu Mihajlović

Skupština Srbije: Umesto da kritikuje zakone radikalka Vjerica Radeta vređala Zoranu Mihajlović

27/01/2020 Off By BERB

Svi su poslanici podržali ove zakone koje je predložila Vlada, samo su Radikali napravili šou.Vjerica Radeta rekla je da je sve ovo propast i ozbiljan poraz Vlade Srbije


Radeti smeta elegancija; Zorana Mihajlović /Foto Ministarstvo

Skupština Srbije danas je morala da čeka više od jedan sat da bi se sakupili poslanici i obezbedio kvorum. Ministarka Zorana Mihajlović potrudila se da obrazloži 13 predloga zakona vezanih za planiranje i izgradnju, hidrografske delatnosti, plovidbu, vazdušni i drumski saobraćaj, izgradnju stanova, registar prostornih jedinica, rekonstrukciju važnih linijskijh objekata, uklanjanje nekih nepotrebnih pruga, saradnju sa Turskom.

Svi su poslanici podržali ove zakone koje je predložila Vlada, samo su Radikali napravili šou.

Vjerica Radeta rekla je da je sve ovo propast i ozbiljan poraz Vlade Srbije:
-Vlada dozvoljava da Zorana sa ovakvom recitacijom još uvek bude ministarka. Zakon koji se odnosi na planiranje, menja se četrnaesti put. Da li neko normalan može da misli da taj zakon nešto znači? Zakon o plovidbi menjaju osam puta, o vazdušnom saobraćaju šest puta, o drumskom saobraćaju pet puta, a o izgradnji satnova za službe bezbednosi tri puta. Zorana kroz ove zakone pokazuje svoju ulogu klasičnog špijuna. Ona je blokirala legalizaciju objekata, katastar.Menja namenu zemljišta građevinskog u poljoprivredno, kako bi ljudi u eksproprijaciji dobili što manje novaca. Njen doprinos za autoput Preljina . Pojate košta Srbiju ukradenih 300 miliona evra, za posao koji je dala “Behtelu”. Da li Zorana ima odgovor na pitanje kako se pljačkaju građani na naplatnim rampama i zašto se naplaćuju šest puta veće drumarine?

Radeta sumnja i u saradnju Zorane i Miroljuba Jeftića, direktora Infrastrukture železnuica optuženog za prijimanje mita.

Vjerici najviše smeta lepota i elegancija Zorane Mihajlović:

– Samo njene tri tašne koštaju 10.000 dolara, broš 5.000, privezak 3.000 evra. Ona je jedini minstar koji sebi može dozvoliti frizera da joj frizer   kozetičar da dolaze svaki dan kući.  Poseban stilista joj crta garderobu. Nosi rukavice od 30 hiljada dinara od kože jaganjaca. Zorana Mihajlović kaže da ne prima platu u vladi. Ja pitam gde prima platu jer takva u Srbiji ne postoji.

Ministarka Mihajlović je zadržala dostojanstveno ponašanje:

– Hvala na svim vašim komentarima. Standarno su radikalski. Ime ste mi pomenuli 37 puta, a niste pomenuli zakone.♦