NOVI SAD: UHAPŠENI DILERI DROGE

NOVI SAD: UHAPŠENI DILERI DROGE

27/03/2015 Off By
PRETRESOM TRI STANA U NOVOM SADU, PRIPADNICI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA PRONAŠLI SU OKO 2.5 KILOGRAMA MARIHUANE, OKO 820 GRAMA AMFETAMINA, 180 TABLETA „EKSTAZIJA“, I OKO 12 GRAMA HALUCINOGENIH PEČURAKA. U STANOVIMA SU PRONAĐENE I ČETIRI DIGITALNE VAGE ZA PRECIZNO MERENJE I NOVAC ZA KOJI SE SUMNJA DA POTIČE OD PRODAJE NARKOTIKA

 

droga273

Biro za saradnju s medijima MUP-a

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su dve osobe, a protiv jedne podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su neovlašćeno trgovali opojnim drogama, i zaplenili oko 3.5 kilograma različitih narkotika. Još tri lica osumnjičena su za neovlašćeno držanje opojnih droga.
Pretresom tri stana u Novom Sadu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su oko 2.5 kilograma marihuane, oko 820 grama amfetamina, 180 tableta „ekstazija“, i oko 12 grama halucinogenih pečuraka. U stanovima su pronađene i četiri digitalne vage za precizno merenje i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
S. M. (1982) iz Opštine Novi Bečej i Novosađaninu M. Ž. (1978) određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.
Policija će podneti krivične prijave i protiv tri osobe, osumnjičene za neovlašćeno držanje narkotika, kod kojih je, takođe, pronađena izvesna količina marihuane i amfetamina.<


KRIMI

nisNIŠ: UHAPŠENI DILERI DROGE

  PRETRESOM STANA OSUMNJIČENE POLICIJA JE PRONAŠLA 19 PAKETA HEROINA, UKUPNE TEŽINE OKO 891 GRAM, ČETIRI VAGICE ZA

eko-rrezervePRODAVAO ROBU IZ ROBNIH REZERVI

OSUMNJIČENI JE, U PERIODU OD 31.DECEMBRA 2012. DO 26.FEBRUARA 2013. GODINE, BEZ NALOGA I SAGLASNOSTI RDRR, PRODAO ROBU

lisice-hapseima_620x0BEOGRAD: UHAPŠENI RAZBOJNICI

  OSUMNJIČENI SU ULAZILI U KUĆE OŠTEĆENIH I. UZ UPOTREBU FIZIČKE SILE I PRETNJU PIŠTOLJEM I DRVENOM PALICOM,

diplomeIZDAVALI LAŽNE DIPLOME SREDNJE ŠKOLE “ODŽACI”

Osumnjičeni I.T. u svojstvu odgovornog lica, zahtevao je i primao poklon u novcu od više osoba da bi