SVET U BEOGRADU: A sada – Sajam nameštaja

SVET U BEOGRADU: A sada – Sajam nameštaja

04/11/2019 Off By BERB

 

Ivana Višković

Od sutra, 5. do 10. novembra u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma održaće se 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije.

U isto vreme od 5. do 9. novembra u hali 5 paralelno će se odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije uz učešće više od 500 izlagača iz 38 zemalja.

Posetioci imaće priliku da se u Beogradu upoznaju sa novim i najatraktivnijim dizajnerskim rešenjima i sagledaju novitete koje su do sada mogli da vide samo na najpoznatijim svetskim sajmovima.

Prvi put na sajmu učestvuju dva prestižna italijanska brenda – Colombini Casa i Cappellini, kao i danski Muuto, hrvatski Nunc i Hespo, severnomakedonski Fagus i srpske firme Lesnina S, Emmezeta i drugi.

Na Sajmu nameštaja predstavlja se izuzetan program domaćih izlagača: Gir, Simpo, Extraform, Catra Home Fashion, Atlas, studio Dsignedby, Wood Mood Design, Garda, Rast, Kolarević, Casa Familia, Concept Line, Wood Feel…

Vrhunac manifestacije, kako za izlagače tako i za sam događaj, predstavlja dodela nagrada Zlatni ključ i Sajamski ključ za najkvalitetnija i inovativna rešenja u ovogodišnjoj produkciji.

Događaj je posebno primamljiv zbog ekskluzivnih sajamskih pogodnosti, a svi učesnici su za kupce najavili specijalne popuste i uslove prilikom kupovine.

Pojedinačna cena ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara. Parking: 150 dinara po satu. ♦