ŠTARK ARENA: Sutra gostuje itaijanska pop zvezda Eros Ramacoti

ŠTARK ARENA: Sutra gostuje itaijanska pop zvezda Eros Ramacoti

23/09/2019 Off By BERB

 

Ljiljana Zdravković

Najveća italijanska pop zvezda današnjice, Eros Ramacoti, stigao je u Beograd. Koncertni spektakl u okviru velike „Vita Ce N'è “ turneje zakazan je za sutra, utorak, 24.septembar u 20 časova u Štark Areni.

Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramacottija već neko vreme su rasprodate, a velika potražnja je i za ulaznicama za parter, pa se očekuje da pred koncert i one budu rasprodate. Organizatori zato pozivaju publiku da na koncert dođe na vreme da se na ulazima ne bi pravile velike gužve.

Ulazi Štark Arene otvaraju se u 18 časova.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacottija objavljenog u novembru 2018.godine krenula je u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’è World Tour” vodi ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata! U okviru ove spektakularne turneje, Eros će obići više od 30 gradova sveta i održati preko 90 koncerata.
Na veliko zadovoljstvo fanova u Srbiji, nakon više od deset godina ova velika italijanska pop zvezda posetiće i Beograd, 24.septembra. Pored pesama sa albuma “Vita Ce N’e” koji na ovoj turneji promoviše, publika u Štark Areni uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”…(Foto Bella monela it.)♦