REAGOVANJE: Zašto je Ana Brnabić alergična na Rusiju?

REAGOVANJE: Zašto je Ana Brnabić alergična na Rusiju?

28/07/2019 Off By BERB

 

Za nas iz opozicije uvek je korisno kada se javno vide pukotine unutar vlasti jer se preko toga može videti u kom pravcu stvarno ide politika države.

Najnoviji sukob na relaciji Ane Brnabić i Nenada Popovića pokazuje još jednom da je premijerka alergična kada neko spomene da bi se politika države mogla voditi i drugačije i da ta alternativa podrazumeva tešnju saradnju sa Rusijom. Vrlo je zanimljivo da od Brnabićeve nikada nismo čuli osudu za one koji podržavaju njen kabinet, a pri tome otvoreno zagovaraju predaju Kosmeta i ulazak u NATO. Tako da iz svega toga jasno možemo zaključiti da premijerka čvrsto stoji iza izjave koju je nedavno dala u Londonu i u kojoj je rekla da priželjkuje brzo rešenje za Kosovo i Metohiju čime bi se po njenim rečima smanjio i uticaj Rusije u Srbiji i sveo se na čisto tehnički ugovor o nabavci energenata.

Mi Slobodari smo stanovišta da je neophodno odbaciti “Briselski sporazum” jer je em loš po Srbiju em ga Albanci ne poštuju. Takođe, smatramo da vlast mora da napusti “kalimero politiku” i da je vreme da se javno pozove Rusija i da se zatraži ulazak ove države u pregovore oko Kosova i Metohije. Od Ane Brnabić smo čuli da je protiv, a šta kažu ostali delovi vlasti u Srbiji?!/Press i foto ISNSP/♦