“Razigravanje” – pred Beogradskog festivala igre

“Razigravanje” – pred Beogradskog festivala igre

10/03/2019 Off By BERB

 

Ivana Rajković

“Razigravanje“, tradicionalni maraton u organizaciji Beogradskog festivala igre i kompanije Vip mobile, održano je na Dorćol Platzu. Posetioci su uživali na podijumu uz dobru atmosferu i podršku razigranih moderatora Ide Prester i Đorđa Makarevića, a mnogi su pokazali i svoj freestyle talenat u dobrom ritmu za koji se pobrinula DJ Miss Millie.

 

„Razigravanje“ je obogaćeno i programom za decu, pa su najmlađi u terminu od 11 do 13 časova mogli da isprobaju svoje prve baletske korake sa solistkinjom Baleta beogradskog Narodnog pozorišta i pedagogom u Nacionalnoj fondaciji za igru, Anom Ivančević, ali i učenicama Baletske škole Nacionalne fondacije za igru, Minom Trunić i Milom Nikolic.

Najenergičnijim učesnicima večernjeg “Razigravanja” dodeljene su vredne nagrade, pa je tako najbolji ples osvojio telefon Huawei P20, glavnu nagradu, dok su i drugi razigrani učesnici dobili JBL zvučnike FLip 4, JBL bežične slušalice, kao i ulaznice za 16. Beogradski festival igre. Lepa atmosfera puna osmeha, igre i pozitivnih vibracija pokazala je da su Beograđani spremni da u svom gradu uživaju u predstojećem festivalu i nastupima najboljih svetskih trupa igrača.
Šesnaesti Beogradski festival igre se održava od 22. marta do 12. aprila, pod sloganom „Emocije“. Na festivalu, koji Vip mobile sa ponosom podržava već 12. godinu, publici u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu predstaviće se 16 trupa iz 11 zemalja, sa ukupno 21 koreografskim komadom, kao i 23 sola i dueta.♦