Zlatibor: Kod četiri osobe zaplenjeno 36 kilograma marihuane

Zlatibor: Kod četiri osobe zaplenjeno 36 kilograma marihuane

09/03/2019 Off By BERB

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i PU Novi Sad zaplenili su na teritoriji Zlatibora oko 36 kilograma marihuane i uhapsili četiri osobe.

 

Prilikom pregleda automobila „tojota“ kojim je upravljao I.K. (1993) iz Novog Sada, policija je pronašla dve torbe i džak sa 35 paketa marihuane ukupne težine oko 36 kilograma. Pretresom kuće V.B. (1994) u Brodarevu odakle je I.K preuzeo opojnu drogu, policija je pronašla pištolj i 181 komad municije različitog kalibra.

Novosadska policija je uhapsila i D.K. (1982) i D.V.(1974) kojima je marihuana bila namenjena radi dalje prodaje. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Užicu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv V.B. biće podneta prijava i zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija(Press MUP).♦