U susret proleću: Artan Lili ekskluzivno na zemunskom Festu

U susret proleću: Artan Lili ekskluzivno na zemunskom Festu

21/02/2019 Off By BERB

Ljiljana Zdravković

Nakon rasprodatih novogodišnjih koncerata u Beogradu, zemlji i regionu Artan Lili najavljuju ekskluzivni klupski koncert, na metar od publike, u susret proleću- u subotu 2. marta 2019.godine u legendarnom zemunskom klubu FEST!

 

“Nije nas bilo tačno godinu dana u FESTU i imamo puno razloga za svirku: završili smo drugi album koji promovišemo novim singl/spotom “Na mišiće” i drago nam je što nastavljamo druženje sa našom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom” ističu članovi popularne beogradske četvorke.Beogradska -pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu.

“Srce na terenu uvek kad je gusto! VIDIMO SE!” poručuju članovi benda Artan Lili i dodaju da ne treba da propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti 2.marta 2019.godine u zemunskom Festu.

Kao gosti na koncertu će nastupiti sjajni negotinsko-niški trio SickTer.

Podsećamo da su ulaznice za prošlogodišnji koncert bile rasporodate nekoliko dana pre koncerta i preporučujemo da požurite: u pretprodaji su u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 donara.♦