POLICIJA UHAPSILA PLJAČKAŠE

POLICIJA UHAPSILA PLJAČKAŠE

03/03/2015 Off By

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo prevare uhapšeni su D. P. (1978), N. C. (1975), M. L. (1991), N. C. (1985), M. B (1973) i policijski službenik B. M. (1978). U dve odvojene akcije, na teritoriji Beograda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su iz šahti u Kumodraškoj ulici krali telefonske kablove i na taj način počinili krivično delo teška krađa


 

neoruzana

Biro za saradnju s medijima MUP-a

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su, u pet prodajnih objekata sportske opreme „ĐAK“, na teritoriji Beograda, kupovali robu na osnovu falsifikovane administrativne zabrane Ministarstva unutrašnjih poslova.
Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo prevare uhapšeni su D. P. (1978), N. C. (1975), M. L. (1991), N. C. (1985), M. B (1973) i policijski službenik B. M. (1978).
U dve odvojene akcije, na teritoriji Beograda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su iz šahti u Kumodraškoj ulici krali telefonske kablove i na taj način počinili krivično delo teška krađa.
Zbog postojanja osnova sumnje da su iz šahta ukrali oko 50 metara telefonskog kabla, prečnika oko 10 centimetara, preduzeća AD „Telekom Srbija“, uhapšeni su S. B (1986) i R. M. (1992).
Policija je, u drugoj akciji, zbog postojanja osnova sumnje da su iz šahta ukrali oko 40 metara telefonskog kabla, prečnika oko 10 centimetara, preduzeća AD „Telekom Srbija“, uhapsila N. O. (1961) i S. N. (1999).
Zbog sumnje da je učestvovao u izvršenju ovog dela, krivična prijava u redovnom postupku podneta je i protiv jednog maloletnika.<


KRIMI

policija23UHAPŠENI SAOBRAĆAJCI ZBOG TRAŽENJA MITA

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 časova G.N.

droga262UHAPŠENI DILERI DROGE

Policija je, pretresom stanova koje osumnjičeni koriste u Mirijevu, pronašla 107 grama heroina   Biro za saradnju s

RadnikVRANJE: PRITVORENI ZBOG UTAJE POREZA

  Sumnja se da su G. S. odgovorno lice fudbalskog kluba „Radnik“ iz Surdulice i D. S. bivše

 

 

razvojnik202BEOGRAD: UHAPŠEN RAZBOJNIK

Sumnja se da je on, uz pretnju pištoljem, u toku novembra i decembra 2014. godine izvršio razbojništvo na