SAVEZ ZA SRBIJU PITA: Šta radi direktor Puteva Srbije u kampanji u Lučanima?

SAVEZ ZA SRBIJU PITA: Šta radi direktor Puteva Srbije u kampanji u Lučanima?

19/11/2018 Off By BERB

Šta rade direktor Puteva Srbije i gradonačelnik Čačka u Dragačevu u sred kampanje za lokalne izbore i dokle će SNS da troši državne resurse i novac svih vas na partijske interese?

Naime, Zoran Drobnjak, direktor JP Putevi Srbije, čovek koji traži povećanje putarina uz rečenicu “ko ima za gorivo, imaće i za putarine” i Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, poznat po rečenici “ovo je veliki korak za odliv mozgova”, juče su bili u Milatovićima i obećavali da će Vlada izgraditi nove puteve u Gornjem Dragačevu.

Bolje bi bilo da odgovore građanima zašto nije završena rekonstrukcija puta između Lučana i Guče i zašto se samo u kampanji sete da asfaltiraju puteve. Ili da odgovore zašto nemaju svog kandidata u Lučanima, pa im kampanju vode državni funkcioneri o trošku svih nas.

Ovoj dvojici “stručnjaka” koji bi da povećavaju cenu putarina u zemlji sa najskupljim gorivom u Evropi i koji podržavaju odlazak mladih, neće više ni njihovi birači verovati, a kada se Savez za Srbiju bude pitao svi koji na ovaj način zloupotrebljavaju službeni položaj za uske partijske interese će odgovarati.♦