LSV: Zrenjaninske naprednjačke čarolije: Kargo aerodrom Ečka

LSV: Zrenjaninske naprednjačke čarolije: Kargo aerodrom Ečka

24/10/2018 Off By BERB

Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu nastavlja sa podsećanjem javnosti na neispunjena obećanja i demagoške izjave zrenjaninskih naprednjaka, Izjavio je mr Dejan Čapo, predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini Zrenjanina:

“Nakon što su nas ostavili bez odgovora na pitanja o fabrici vode, kafileriji, akva parku, autodromu i formuli 1, golf centru, bob stazi, ponovo pitamo zrenjaninske SNS-ovce šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodroma Ečka u međunarodni kargo aerodrom.
Naime, pre više od četiri godine funkcioneri gradske vlasti najavili su da je kineska elektroenergetska korporacija potpisala sa Zrenjaninom memorandum o saradnji u razvoju energije, infrastrukture i projekata zaštite životne svojine, a da Kinezi žele da pretvore aerodrom Ečka u međunarodni kargo aerodrom.
Da stvar bude gora nismo zaboravili ni najave iz 2013. godine o nekakvim ruskim biznismenima zainteresovanim za ulaganje u regionalni kargo centar na aerodromu Ečka, pa je sve ličilo na takmičenje zaslužnih naprednjaka u tome ko će smisliti bolju priču na zadatu temu.
Sve bi bilo u redu kada predstavnici vlasti ne bi planirali da troše novac građana na svoje besmislice, dok zahvaljujući nemaru i neodgovornosti gradskih čelnika Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh.
Zrenjaninska vlast ne ispunjava obećanja koja je dala građanima, već na svakom koraku pokazuje nestručnost i nesposobnost, ali i bahato ponašanje prema novinarima i svim ostalim sugrađanima.
Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina nastaviće dosadašnju praksu da na svakoj sednici postavlja pitanja i traži odgovore za mnoštvo nerealizovanih obećanja gradskih čelnika. Nećemo ćutati dok vlast ugrožava interes građana!, navodi Čapo.♦