SKUPŠTINA SRBIJE: Radikali umesto o Zakonu – napali ministarku Zoranu

SKUPŠTINA SRBIJE: Radikali umesto o Zakonu – napali ministarku Zoranu

22/10/2018 Off By BERB

Danas je Predlog zakona o građevinskim proizvodima bio povod za masovno vređanje u Skupštini Srbije.

Radikali ne žele ni da čuju za ovaj Zakon jer smatraju da podilazi evropskoj uniji i da pokušava da na mala vrata uvede njena pravila u Srbiji.
Ministarka Zorana Mihajlović kaže da je Zakon važan jer uvodi standarde koji nisu postojali a sada će po novom Zakonu naši građevinari moći da učestvuju na tenderima na Zapadu.
Sveto Perić iz SRS poručio je Mihajlivevoj da je ona kriva za sve loše što se događa u građevinarstvu i da njegova partija zahteva od vlade da je smeni sa tog mesta:
-Vi niste imali želju da pomognete proizvođačima građevinskih materijala već da ovaj propis uklopite u ptrebe EU.
Mihajlovićeva je odgovorila da se nada da Radikali vole svoju zemlju i da će prihvatiti Zakon pogodovo što se naša zemlja već polako sa svojim standardima harmonizuje sa standardima EU. Na to je skočila Vjerica Radeta:
– Pazi, ona se nada da mi volimo svoju zemlju. Za razliku od nje mi zemlju volimo i nama nije mentor Kajl Skot kao što je njoj. Njene lične impresije neka ostavi za svoje tajne susrete sa Skotom.
Milorad Mirčić zaključio je da se Zorana Mihajlović služi marifetlucima koji su već viđeni kod Bože Đelića.
Miljan Damjanović obrusio se na Zoranu što je pre nekoliko dana iznosila “brutalne neistine”: Pokazala je neznanje posla kojim se bavi. Govorilo se o rušenju vikendca Tomislava Nikolića i ona ga je zaštitila. Recite Zorana danas ovde javno da ne želite da rušite.♦