BEOGRADSKI SAJAM: Medident za vas – i stručno i besplatno

BEOGRADSKI SAJAM: Medident za vas – i stručno i besplatno

09/10/2018 Off By BERB

 

Sajam medicine i stomatologije – Medident, najstarija i najveća sajamska manifestacija ove vrste u regionu, počinje u četvrtak, 11. oktobra, i trajaće do subote, 13. oktobra 2018. godine, u hali 4 Beogradskog sajma.

I ove godine će posetioce, pored stručnih programa, dočekati širok spektar promocija, prezentacija i akcija, besplatnih pregleda, masažnih tretmana, raznovrsnih pokaznih vežbi i kratkih promotivno-edukativnih programa iz različitih medicinskih oblasti.

Na štandu Instituta za transfuziju krvi Srbije biće organizovano dobrovoljno davanje krvi, koje podrazumeva analizu krvne slike i merenje krvnog pritiska.

“Plavi krug”, udruženje za borbu protiv dijabetesa, ponudiće besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i indeksa biomase, a oboleli od dijabetesa će na njihovom štandu moći dobiti savete i edukaciju u vezi sa ovom bolešću.

Udruženjе “Svi i sve na vagu” će za sve one koji imaju probleme sa težinom obezbediti besplatno merenje telesne težine i savete nutricioniste.

Asocijacijа “Žena Plus” nudiće besplatne kondome i prigodne edukativne materijale.

Na štandu B.P. Eurogroup posetioci se mogu nadati besplatnoj a stručnoj masaži, a kompanija Oralent će premijerno promovisati novu pastu za zube u boji, u setu sa četkicom, kao i novu seriju interdentalnih četkica.

Radno vreme Medidenta u četvrtak i petak 11. i 12. oktobra je od 10 do 19 časova, a u subotu 13. oktobra do 18 časova.`

Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 150 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu(Press Sajam).♦