POZIV HUMANITARCIMA: 28. jun traži nove članove

POZIV HUMANITARCIMA: 28. jun traži nove članove

16/09/2018 Off By BERB

 

Jedina humanitarna organizacija sa Zapadnog Balkana koja ima specijalni konsultativni status pri Ujedinjenim Nacijama, 28. jun,traži nove članove za različite pozicije zbog nastavka nenog širenja:

– Naši idealni kandidati treba da budu spremni da služe društvu na lokalnom i globalnom nivou, imaju besprekornu biografiju, da budu poštovani u njihovoj zajednici i imaju želju za novim znanjem. Zbog efikasnog organizovanja internacionalnih događaja potrebno je da sarađuju i budu timski igrači. Ponosni smo kada kažemo da su svi naši članovi koji su učestvovali u prvom projektu 2012. godine još uvek aktivan deo naše organizacije. Ovakva vrsta lojalnosti je retka u neprofitnom sektoru, i tu činjenicu objašnjavamo dobrom atmosferom i požrtvovanošću prema našim članovima.


Za uzvrat, nudimo lični napredak, osećanje da je vaš doprinos nekome promenio život, priznanja i ekskluzivnu mrežu kontakata. Naša referentna pisma su pomogla stotinama članova za ulazak na fakultet ili dobijanje posla. Naši članovi su imali prilike da upoznaju više šefova država, generalnih sekretara UN-a, članova kongresa, ambasadora, profesionalnih sportista i biznis lidera. Troškovi poslovnih putovanja za više članove su uvek skroz ili delimično pokriveni, kao i pristup ekskluzivnim događajima i sl.

Svi naši članovi moraju da poštuju pravila i politiku organizacije i time štite osetljive informacije. Ukoliko vam je ideja o humanitarnom, socijalnom i filantropskom radu bliska, pošaljite nam vaš CV i propratno pismo na: [email protected]

Dvadesetn i osmi jun će regrutovati ljude u Austriji – Nemačkoj – Švajcarskoj od 15. do 25. septembra. Fokusiraće se na DACH region i velika delegacija će sledećih deset dana putovati i posetiti Ujedinjene Nacije u Beču i Ženevi. Ukoliko vas interesuje naša organizacija i želite da saznate više o našem radu kontaktirajte našu novu direktorku za Zapadnu Evropu Savetu Tomović: [email protected](Milo Dubak – 28. jun, podpredsednik)♦