NAJAVA KONCERTA: Eros Ramacoti u Beogradu – dogodine!

NAJAVA KONCERTA: Eros Ramacoti u Beogradu – dogodine!

13/09/2018 Off By BERB

Ljljana Zdravković

Eros Ramacoti najavio je izlazak novog albuma “Vita Ce N’è” kao i velike svetske turneje u okviru koje će posetiti i Beograd! Nastupiće 24.septembra 2019.godine u Štark Areni.

Ulaznice po cenama već od 3900 RSD su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.
Predstojeće izdanje Erosa Ramacotija “Vita Ce N’è” naći će se u prodaji 23.novembra preko Polydor-a i to u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.

U saradnji sa Facebook Italija, Eros Ramacoti postao je prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko aplikacije “Video Premiere” koja samo što je počela da funkcioniše u ovoj zemlji.
Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće naredne godine u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’e World Tour” odvešće ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata!

Na našu sreću i zadovoljstvo – Eros je odlučio da ponovo poseti Srbiju i ova turneja dovešće ga i u Beograd!

Nove pesme ali i neki veliki stari hitovi i nesumnjiv kvalitet i šarm ove vanserijske zvezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup Erosa Ramacotija. Dođite 24.septembra 2019.godine u Štark Arenu! Organizator: Charm Music Serbia.♦