PORUKA PUTARIMA: Zorana Mihajlović – “Vodite računa šta radite”!”

PORUKA PUTARIMA: Zorana Mihajlović – “Vodite računa šta radite”!”

27/08/2018 Off By BERB

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, razgovarala je danas s predstavnicima investitora, nadzora, projektanata i izvođača radova na deonici južnog kraka drumskog Koridora 10, od Srpske kuće do Levosoja.

Razgovoru su prisustvovali direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak, predstavnici „Koridora Srbije“, koji su nadzor na ovoj deonici, predstavnici Saobraćajnog instituta CIP, kao i projektanti i članovi konzorcijuma koji izvode radove – “Srbija autoput” i “Ratko Mitrović”.
Svi oni su izneli procenu da će svi radovi biti završeni u roku, kao i da će prvo završiti trasu auto-puta kako bi deonica mogla da se pusti u saobraćaj do oktobra.
Mihajlovićeva je upozorila sve učesnike na ovom projektu da vode računa šta rade, da radove moraju da izvedu u najvećem kvalitetu i da od svih očekuje da se drže rokova koje su dali.
“Država je dala svu moguću podršku za realizaciju ovog projekta, zaključen je i novi ugovor, i sada od izvođača i investitora očekujemo da završe svoj deo posla. U septembru ćemo imati još jedan sastanak u istom sastavu, na kome će se videti da li se pridržavate dogovorenog“, istakla je Mihajlovićeva.♦