LSV: Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

LSV: Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

18/07/2018 Off By BERB

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga pita predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je upoznata sa optužbama na račun ministra odbrane Aleksandra Vulina da je besplatno angažovao vojno osoblje za proslavu svoje stranke, Pokreta socijalista.

Ovu informaciju izneo je Vojni sindikat Srbije. U saopštenju ovog sindikata navedeno je da je za proslavu Vulinove stranke iz vojne ustanove „Dedinje“ angažovano 13 vojnih službenika, koji za tročasovni angažman nisu dobili nikakvu naknadu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da premijerka u što kraćem roku razjasni detalje novog skandala u režiji Aleksandra Vulina. Ako se ove optužbe pokažu kao tačne, jedino što premijerka Ana Brnabić može da uradi, je da smeni ministra Vulina.

Sve suprotno bi značilo podržavanje bahatosti i bezobrazuka članova Vlade, a u slučaju Aleksandra Vulina samo je nastavak ponižavajućeg odnosa koji on ima prema državnim institucijama.

Slučaj “tetka iz Kanade” nije dobio epilog. Hoće li epilog dobiti novi skandal bivšeg portparola Mire Marković?(Press LSV)♦