LSV:PREKREČITE GRAFITE INTERESNE ORGANIZACIJE TREĆA SRBIJA

16/01/2015 Off By

Molimo da iskoristite svoj uticaj kako biste skrenuli pažnju ovoj grupaciji da prestane da ruži grad, a anti-grafit jedinici naložite da te grafite ukloni. U prilogu dostavljamo i fotografije s lokacijama tih grafita


ns

Biro za informisanje LSV

GRADSKI odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je gradonačelniku pre deset dana dopis sa pozivom da anti-grafit jedinica ukloni grafite koji se nalaze širom grada, a čiji je autor interesna organizacija Treća Srbija koja učestvuje u gradskoj vlasti.
Takođe, ponudili smo i pomoć da – ako je anti-grafit jedinica prezauzeta – te grafite prekrečimo zajedno. Odgovora i dalje nema. Zajedno sa dopisom dostavili smo i fotografije sa lokacijama tih grafita.

Pismo možete pročitati u nastavku:

Poštovani,

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku o formiranju anti-grafit brigade jer, i što se grafita tiče, Novi Sad nikad nije bio u gorem stanju.

U vezi s tim, ukazujemo Vam na mnogobrojne žvrljotine i grafite interesne organizacije koja sebe po zidovima naziva Trećom Srbijom.

Osim što naružuju, ti grafiti u gradu izazivaju i dodatnu zabrinutost i konfuziju jer ne postoje tri Srbije, nego samo jedna.

Molimo da iskoristite svoj uticaj kako biste skrenuli pažnju ovoj grupaciji da prestane da ruži grad, a anti-grafit jedinici naložite da te grafite ukloni. U prilogu dostavljamo i fotografije s lokacijama tih grafita.

Verujemo da Vam je poznato da je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad u nekoliko navrata krečio poruke mržnje u našem gradu.

Zato, ukoliko anti-grafit brigada ovih dana ima mnogo posla, znajte da možete računati na pomoć i rukovodstva i aktivista Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u uklanjanju ovih grafita.

Štaviše, pozivamo Vas da ih uklonimo zajedno.

Srdačno,<


DOGAĐAJI

indonezijaNEBOJŠA STEFANOVIĆ: SKANDALOZNA IZJAVA HRVATSKE PREDSEDNICE

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da ne sme ni da zamisli kakve bi reakcije bile da

svetlana-ceca-raznjatovic-koncert-guca-mondo-goran-sivacki-32NOVOSADSKI ODBOR LSV: KOLIKO KOŠTA NASTUP RAŽNATOVIĆEVE?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je danas i zvaničan zahtev gradskoj vlasti u skladu sa Zakonom o

kasarnaPISMO RADOMIRA LAZOVIĆA: „ARČIBALD RAJS“ I DALJE PROPADA

Kolektiv Ministarstvo prostora ironično je danas obeležio treći rođendan “uspešne” operacije Vojske Srbije na sprečavanju umetnika i građana

 

 

5844311295494a9f004f56640577779_640x427INFORMACIONI SISTEM MUP-A FUNKCIONIŠE NORMALNO

Informacioni sistem Ministarstva unutrašnjih poslova je potpuno odvojen od internet saobraćaja, čime je fizički izolovan od bilo kakvog