Praznik za motocikliste: Drugi „Arhangel Fest“ 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj!

Praznik za motocikliste: Drugi „Arhangel Fest“ 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj!

11/03/2018 Off By

Ljiljana Zdravković

Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili Ritam nereda, Orthodox Celts, Mortal Kombat i drugi, MK Arhangel najavljuju još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival!

 

„Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo“ kažu iz MK Arhangel. Dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene. Imena će saopštiti u narednom periodu.



„Uz njih će, naravno, nastupiti još nekoliko sjajnih bendova koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju.“kažu iz MK Arhangel.

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće:
“Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.“

„Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo“ poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!
Ulaz na festival je besplatan.♦