Reagovanje Boška Obradovića na lažni poziv TV Hepi za njegov duel sa Vučićem

Reagovanje Boška Obradovića na lažni poziv TV Hepi za njegov duel sa Vučićem

01/03/2018 Off By

 

Od Informativne službe Pokreta Dveri Balkanekspresrb dobio je reagovanje Boška Obradovića na ponašanje glavnog urednika Hepija povodom, kako navodi “skandaloznog ponašanja Milomira Marića i manipulacije javnošću u vezi sa TV duelom sa A.Vučićem”, koji je bio planiran za danas u 8.30.

Pisano regaovanje Obradovića obvjavljujemo u celini:

”Jadna je i bedna manipulacija kojom se služi Milomir Marić po nalogu Aleksandra Vučića! Prvo je Informativnu službu sinoć kontaktirao Marićev producent i ponudio nam duel sa Aleksandrom Vučićem u jutarnjem programu TV Hepi. Objašnjeno nam je da predsednik do izborne tišine ima samo taj termin, jer posle toga putuje van zemlje. Iako sam smatrao da je krajnje nekorektno da me pozivaju tako kasno – prihvatio sam ovaj duel, jer ga već duže vreme zahtevam.

Potvrdio sam Mariću SMS porukom da prihvatam duel. Oni su očigledno očekivali da ću zbog kratkog vremena za pripremu odbiti učešće, pa da onda to slavodobitno objave i da me predstave kao kukavicu.

Pošto sam ga prihvatio, jer sam za ovaj duel odavno spreman, oni su se našli u problemu, a Vučić se očigledno uplašio i pravi čitavu predstavu sa ciljem da izbegne direktno sučeljavanje”.

Pojaviću se, po dogovoru, na TV Hepi u 8.15, jer sam siguran da će Vučić i Marić, ako se ne pojavim, objaviti kako nisam smeo da dođem. Ja se nadam da Vučić nije tolika kukavica, jer se u više navrata u javnosti hvalio kako je spreman na duel. Sad kad smo ga dogovorili, nema razloga da beži i glumi žrtvu. Dolazim sam i nadam se da nisam u opasnosti i da mi bezbednost nije ugrožena. – zaključio je Obradović.(Press ISPD)♦