VANREDNO ZASEDNAJE SKUPŠTINE SRBIJE: PITANJA POSLANIKA

15/01/2015 Off By

Aleksandra Jerkov: Gospodin Vučić je postao alergičan kad se pomenu tajkuni koji se polako stvaraju u njegovom najbližem okruženju.- Marko Atlagić: U napade na premijera se uključio i Jovo Bakić, docent sociologije i to tako primitivno, da to ne dolikuje, što bi moji Dalmatinci rekli, ni magarcu, a kamoli docentu


Ranka Čičak

DANAŠNJI termin Skupštine Srbije za poslanička pitanja opozicija je iskoristila za napad na Premijera, a poslanici vladajuće stranke za njegovu odbranu

Misteriozni kum Aleksandra Vučića

jerkovaAleksandru Jerkov iz DS zanima da li je tačno da je firma, koja je partnerski dobila posao na ispumpavanju tamnavskih kopova , delom u vlasništvu kuma Aleksandra Vučića, Nikole Petrovića:
– Petrović se već nekoliko puta pominjao u Skupštini.Ne može da se govori o javnim preduzećima u našoj zemlji, a da na videlo ne ispliva taj gospodin Petrović, koji je sasvim slučajno kum gospodina Vučića. Gospodin Vučić je postao alergičan kad se pomenu tajkuni koji se polako stvaraju u njegovom najbližem okruženju. Zanima me i da li gospodin Vučić može da dostavi nekakve dokaze o tome kako EU ruši Vladu Srbije?

Ko traži glavu premijera?

Marko-AtlagicPoslanik Marko Atlagić otkriva da su brutalni i neistiniti medijski napadi na premijera deo sprege mafijaško tajkunskih grupa iz zemlje i inostranstva:
– Medijski napadi na Aleksandra Vučića postali su opasni i po njegovu ličnu bezbednost, jer pozivaju na njegovo ubistvo. Setite se montiranih napada na njegovog sina Danila , da je sudelovao u tuči na splavu, što je bila notorna laž. Setite se fizičkih napada na njegovog brata Andrea u centru Beograda. Pojedini mediji pozivaju otvoreno na ubistvo premijera. U te napade uključio se i BIRN, Balkansko istraživačko novinarstvo, time što je lagalo da je bilo manipulacije oko izbora firme za ispumpavanje vode u kopu Tamnava – Zapadno polje. To je demantovala i Svetska banka i potvrdila da je tender sproveden prema važećim propisima. Premijer Vučić prvi put je demantovao BIRN, kada je objavio lažne podatke o dogovoru Vlade Srbije s Etihadom. U napad na premijera uključio se i NUNS povodom predsednikovog komentara na pisanje BIRN – a, tvrdeći da je to otvoren pritisak vlasti i ugrožavanje slobode medija. A predsednik Vlade je bio u pravu. Gospodo iz NUNS- a, Republika Srbija garantuje slobodu izražavanja, ali to važi i u obrnutom smeru.Vlada i njen predsednik imaju pravo i obavezu da demantuju neistine. U napade na premijera se uključio i Jovo Bakić, docent sociologije i to tako primitivno, da to ne dolikuje, što bi moji Dalmatinci rekli, ni magarcu, a kamoli docentu.Pitam pravosudne organe ima li elemenata da se zaštiti Aleksandar Vučić i Vlada, jer sve to postaje veoma opasno.


Zatvorena vrata poslaniku Živkoviću

vladimirVladimir Pavičević (NS) pitao je predsednicu Maju Gojković zašto obezbeđenje nije jutros pustilo poslanika Zorana Živkovića da uđe u skupštinsku salu.
Gojkovićka je podsetila na kaznu od 20 dana neprisustvovanja zasedanju:
– Kazna mu je izrečena na sednici kada je Živković rekao predsedavajućem Igoru Bečiću da je stoka.<


SRBIJA

 

NOVA GODNOVIGODIŠNJA NOĆ: VUČIĆ I STEFANOVIĆ MEĐU PRIPADNICIMA MUP-A

NOVA GODINA ⇒ U relativno teškim uslovima, zbog hladnoće, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova bili su dobro organizovani i svoj

 

 

513501_aleksandar-vucic02foto-fonet_fKONFERENCIJA ZA MEDIJE PREMIJERA ALEKSANDRA VUČIĆA

VUČIĆ⇒Teško da bilo ko od naših političkih neistomišljenika može da kaže da ova Vlada Srbije nije radila. Sprovela

 

528761_rb-kolubara221014ras-foto-emil-conkic019_hsSEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE: POD HITNO – ZAKON O ENERGETICI!

SKUPŠTINA ⇒Pre nego šgto je počeo obrazloženje zakona o energetici, ministar Aleksandar Antić je rekao da je upravo

 

 

ParlamentSKUPŠTINA SRBIJE: RASPRAVA O AMANDMANIMA NA BUDŽET

SKUPŠTINA ⇒Zoran Babić iz SNS:- Zabrinuti ste nad sudbinom prosvetnih radnika, a njih su u nevolju doveli vaši