Hala Hala sportova: 27. februara koncert Caro Emeraldove

Hala Hala sportova: 27. februara koncert Caro Emeraldove

17/02/2018 Off By


Ljiljana Zdravković

Caro Emerald nastupiće 27.februara u Hali sportova “Ranko Žeravica” i na ovo druženje zove vas lično – na srpskom!

 

Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta zna. Studirala je sa našim proslavljenim muzičarom Slobodanom Trkuljom koji za nju ima samo reči hvale.
-Caro je draga prijateljica…“ kaže i sa velikim zadovoljstvom će biti njen gost 27.februara. Zahvaljujući njemu ali i činjenici da je supruga njenog oca sa ovih prostora, ona je dosta toga čula o Srbiji i raduje se dolasku u Beograd.

Ali ovo nije jedina lepa vest za one koji je vole: zbog velikog interesovanja, organizator koncerta odličio je da trajanje popusta od 15 posto na sve ulaznice produži do dana koncerta! Ulaznice za koncert Caro Emerald u prodaji su po cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara. Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs i www.halasportova.rs.

Caro Emerald u Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne “Emerald Island” turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda… U martu 2017.godine izdala je EP „Emerald Island“ povodom „Emerald Island Tour“, najveće turneje u dosadašnjoj karijeri, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

Caro Emerald doneće 27.februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji i nemojte propustiti da sebe i one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert i to po 15 posto nižim cenama!Organizator koncerta je Hala sportova.♦