Rada Trajković: “Vučić prikriva krivicu za ubistvo Ivanovića i sramno ponižava ljude sa Kosova

Rada Trajković: “Vučić prikriva krivicu za ubistvo Ivanovića i sramno ponižava ljude sa Kosova

22/01/2018 Off By
Rada Trajković, političarka sa KiM rekla je za agenciju FoNet da je višečasovni razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu kod Gračanice “prava politička zadruga” koja je za cilj imala da “prikrije krivicu za ubistvo Olivera Ivanovića”.

 

ponižavanje  Srba na KiM: Rada Trajković

“Ja mislim da se nikada nešto toliko sramno desilo kao što je tribina iznošenja i ličnih problema Srba sa Kosova i Metohije i njihovo predstavljanje javnosti Srbije i sveta. To je ponižavanje Srba, taj sistem, tebi tri ovce, drugome deset kokošaka, ne znam šta, priče koje su zaista dno dna. Podseća na ono što već Palma radi u Jagodini, a suštinski je poput rijalitija koji se prikazuje na Pinku i Hepiju, ovo je bila prava politiika “Zadruga”, smatra Trajkovićeva.
Po njenoj oceni, “snimanje i to višečasovno večernje prenošenje intimnih porodičnih problema suštinski za cilj imalo da prekrije krivicu o lideru koji je nama nestao, koji je ubijen i koga nema”.
“I možda za sve nas još tužnije što Oliver, koji je inače predosećao da mu se sprema atentat, nije imao prilike da bude primljen od predsednika Srbije iako je to tražio dva dana pre nego što je ubijen”, rekla je Rada Trajković.♦