#Helikopter: PDP pita da li je Ceca postala pilot helikoptera!

#Helikopter: PDP pita da li je Ceca postala pilot helikoptera!

05/01/2018 Off By

#Helikopter: PDP pita da li je Ceca postala pilot helikoptera!


Nismo tražili da nam aferu objašnjavaju pjevačica i piloti, jer oni niti odlučuju ko će se i kada voziti, niti vožnju plaćaju, navodi se u saopštenju Partije demokratskog progresa (PDP) i dodaju da Dodikovo objašnjenje ima smisla jedino ako je Ceca odlučila da postane pilot RS-a

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) i dalje insistira da dobije “civilizovan“ odgovor iz Vlade RS-a i Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a u vezi sa spornom upotrebom helikoptera, saopšteno je danas iz ove stranke.

Traže „razuman“ odgovor iz Vlade RS-a, jer su se, kako dodaju, njihovi prethodnici “zapetljali u silnim opravdanjima i lažima, a odgovor koji je predsjednik RS-a Milorad Dodik juče dao medijima vređa zdrav razum naroda u RS“.
– Dodikovo objašnjenje o potrebi trenažnih letova za pilote ima smisla jedino ako je Svetlana Ražnatović odlučila da postane pilot u službi RS-a. A ako jeste, i za to tražimo papir, navode iz PDP-a.

Klub poslanika ove stranke uputio je ranije pitanja Vladi RS-a i ministru unutrašnjih poslova RS-a i traže objašnjenje o letovima helikoptera Helikopterskog servisa RS 31. decembra 2017. i 1. januara, nakon što je pevačica Ceca Ražnatović objavila snimak na društvenim mrežama “na kojem se jasno vidi da dolazi na novogodišnji nastup u privatni klub u Banjoj Luci tim helikopterom“.♦