Gostuje Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald – novogodišnji i božićni popust

Gostuje Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald – novogodišnji i božićni popust

18/12/2017 Off By

 

Ljiljana Zdravković

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald nastupiće 27.februara 2018.godine u Hali sportova, a organizatori koncerta su povodom novogodišnjih i božićnih praznika odlučili da njene fanove obraduju popustom!

 


Od 18.decembra do 14.januara iduće godine ulaznice za koncert Caro Emerald prodavaće se po 15 posto nižim cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara.
Ljubitelji njene pesme mogu karte da kupe na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rs , www.ddtickets.rs i www.halasportova.rs .

Caro Emerald u Beograd dolazi prvi put i to u okviru svoje aktuelne “Emerald Island” turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda…
Producenti Jan van Wieringen i David Schreurs, kao i kanadski autor Vincent Degiorgio zaslužni su što je svetska muzička scena postala bogatija za jednu ovakvu zvezdu. Videvši njen jazzy vokal kao savršen za pesmu “Back It Up”, dali su joj 2007.godine šansu koju je Caro prihvatila i time obezbedila sebi proboj na muzičkoj sceni koji je i zaslužila. Pesma “Back It Up” našla se dve godine kasnije na njenom debi albumu  “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” a privukla je pažnju javnosti već od prvog emitovanja – i na YouTube-u i na radio stanicama postala je mega hit! Krajem iste godine pojavio se i njen drugi singl “A Night Like This” koji se ubrzo našao na samom vrhu holandske liste singlova, a 2010.godine postao prilično popularan i u Velikoj Britaniji, gde je uvršten i u “A” listu BBC Radio One.
Još veći uspeh doživela je sa drugim studijski albumom „The Shocking Miss Emerald“, koji je bio i na prvom mestu britanske liste albuma 2013.godine.
U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz pedesetih i šezdesetih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd. Organizator koncerta je beogradska Hala sportova.♦