PLJAČKALI VREDNOSNE POŠILJKE OD VOZAČA KOMBIJA

08/01/2015 Off By

KRIMI ⇒Sumnja se da su A. T. i D. S. prvo telfonirali vozačima kombija, simulirajući slanje paketa, a potom ih vezivali u tovarni deo vozila, nanoseći im pri tome telesne povrede i vezujući ih plastičnim vezicama i selotejp trakomkombi

Biro za saradnju s medijima MUP-a

POLICIJSKI službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela razbojništva tako što su, uz upotrebu fizičke sile, krali vrednosne pošiljke od vozača kombija koji su ih prevozili.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, zbog postojanja osnova sumnje da su pored razbojništava, počinili i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su A. T. (1984) i D. S. (1982).
Sumnja se da su A. T. i D. S. prvo telfonirali vozačima kombija, simulirajući slanje paketa, a potom ih vezivali u tovarni deo vozila, nanoseći im pri tome telesne povrede i vezujući ih plastičnim vezicama i selotejp trakom.
Postoje osnovi sumnje da su počinili šest razbojništava tokom 2013. i 2014. godine, kao i da su dobro poznavali način poslovanja i prenosa novca i pošiljki.
Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije uhapsili su dvije osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više kaznenih djela razbojništva tako što su, uz upotrebu fizičke sile, krali vrijednosne pošiljke od vozača kombija koji su ih prevozili.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, zbog postojanja osnova sumnje da su pored razbojništava, počinili i kaznena djela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih tvari i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhićeni su A. T. (1984) i D. S. (1982).
Sumnja se da su A. T. i D. S. prvo telfonirali vozačima kombija, simulirajući slanje paketa, a potom ih vezivali u teretni dio vozila, nanoseći im pri tome tjelesne ozljede i vezujući ih plastičnim vezicama i selotejp trakom.
Postoje osnovi sumnje da su počinili šest razbojništava tijekom 2013. i 2014. godine, kao i da su dobro poznavali način poslovanja i prijenosa novca i pošiljki.<


KRIMI

dduvanPOLICIJA ZAPLENILA 1.338 TONA DUVANA

KRIMI ⇒Sumnja se da su krivična dela izvršili tako što je u fabrici AD Duvan u Ljuboviji u

 

heroinTOPOLA: ZAPENJENO 1.5 KILOGRAMA DROGE

KRIMI ⇒Sumnja se da je drogu, namenjenu uživaocima na području Šumadije, nabavio B. K. (36) iz Jagodine, u

 

 

elitna-prostitucija-Elitedaily-com-650x325BEOGRAD: UHAPŠEN ORGANIZATOR ELITNE PROSTITUCIJE

KRIMI ⇒Prilikom hapšenja kod osobe osumnjičenog pronađena su četiri mobilna telefona, lap top, 16 mobilnih telefona sa takozvanim

 

 

hapsenje_lisice1NOVI SAD: UHAPŠENI RAZBOJNICI

KRIMI ⇒Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičene sinoć, neposredno posle razbojništva u jednoj prodavnici u Vrbasu iz koje