NOVI SAD: GRADSKA VLAST DA OBELODANI KO I KOLIKO PLAĆA NASTUP RAŽNATOVIĆEVE?

08/01/2015 Off By

 

PITANJE ⇒Budući da već ima raspoložene donatore, gradska vlast bi trebalo da predoči da li im je ponudila da na isti način odreše kesu i pomognu u rešavanju brojnih gradskih problema ili bilo šta drugo van sfere šunda

ceva

Podsećanje: sa svadbe Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana

Biro za informisanje LSV

GRADSKI odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozvao je gradsku vlast Novog Sada da jasno potvrdi ili demantuje, da li će Svetlana Ražnatović nastupiti na Trgu Slobode 13. januara (tzv Stara «nova» godina).
Ako je to tačno, neophodno je da odmah bude obelodanjeno koliko tačno taj nastup košta, ko su ti sponzori i koliki će porez na to pevačica platiti. Svi ti podaci su izostali nakon što su sponzori i donatori platili prošli nastup Ražnatovićeve na Tamburica festu, pre pola godine.
Takođe, budući da već ima raspoložene donatore, gradska vlast bi trebalo da predoči da li im je ponudila da na isti način odreše kesu i pomognu u rešavanju brojnih gradskih problema ili bilo šta drugo van sfere šunda.
Isto tako, građanke i građani Novog Sada imaju pravo da znaju čime je to Novi Sad od gradske vlasti zaslužio drugi koncert Svetlane Ražnatović za pola godine?
Osim što jasno, ponovo pokazuju da ne razumeju Novi Sad i njegovu kulturu, mogu li da nam ne nameću svoju „kulturu“? Postoji li još neko na estradi ko je vredan svih tih sponzora i donatora i novca ne utrošenog na druge brojne i značajne stvari za grad?
Nije li možda bolje program na trgu organizovati uz pomoć kulturnih delatnika iz Novog Sada i tako pomoći našim sugrađanima da nastupaju pred svojom publikom, a da pri tom nešto i zarade? Ili mislite da u našem gradu nema takvih? <


DOGAĐAJI

NAGRADE21MINISTAR STEFANOVIĆ NAGRADIO NAJBOLJE POLICAJCE

NAGRADE⇒„Kada se dogodi da se neko iz naših redova ogreši o zakon i bude priveden, vrlo često se

 

 MILAN GAVRILOVICSAOPŠTENJE SNS: AKTIVISTI DS U ĐURĐEVCU VREĐALI AKTIVISTE SNS

IZBORI ⇒Smatramo da je ovakvo ponašanje funkcionera DS-a, Dragoljuba Višnjića, koji se i nalazi na izbornoj listi DS-a,

 

 

BLOK 45 POD BUDNIM OKOM POLICIJEnbgd

  POLICIJA ⇒Građani ne moraju da brinu da će se zbog praznične atmosfere policija opustiti. Naprotiv, bićemo veoma

biciklisti2612BEOGRADSKI BICIKLISTI U SUBOTU KREĆU KA NOVOM PUPINOVOM MOSTU

BICIKISTI⇒Povod za temu ove Kritične mase je biciklistička staza koja je završena na levoj obali Dunava, u sred