Stefanović napada opoziciju da želi vanredne izbore – ali ne zna ko iz opozicije!

Stefanović napada opoziciju da želi vanredne izbore – ali ne zna ko iz opozicije!

03/11/2017 Off By

Ranka Čičak

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović napunio je jutros salu znatiželjnim novinarima. Intersovalo ih je kad će izbori i hoće i sa beogradskim raspisani i parlametarni. Ali nisu doznali ništa, osim da će se ići na izbore pošto ih opozicija traži.

Na pitanje novinarke N1 da navede opozicionu stranku koja je tražila izbore, Stefanović nije znao da odgovori.
Na pitanje druge novinarke da li je on lično za izbore rekao je – “ja sam uvek za to da se proveri narodna volja. Hoćemo li na parlamentarne, još nije donesena odluka.
Pitali su ga da li je nepravedno da samo beogradski penzioneri dobiju kartice za povlastice, odgovorio je da je slobodna volja svakog grada da to uradi:
– Opoziciji smeta svaka ideja SNS. Žao im je što se oni toga nisu setili. Kada smo mi došli na vlast, zatekli smo katastrofu u Republici i u Gradu. Izgradnja kuće Velikog brata bila je Đilasu važnija od kanalizacije. U poslednje tri godine mi smo izgradili 400 kilometara vodovoda i kanalizacije. Zatdekli smo 50 gradilišta u Beogradu, a sada ih ima 1.200. Počeli smo izgradnju Makiškog polja.
Novinari su ga prekinuli primedbom da je Makiško polje zona vodoizvorišta. Rekao je da će se graditi na onom delu gde nema izvora, prema Ostružnici.♦