Saopštenje Dveri: Majina modrica na – nadlaktici ili podlaktici?

Saopštenje Dveri: Majina modrica na – nadlaktici ili podlaktici?

03/11/2017 Off By
Dveri otkrivaju prevaru o modrici i iznose dokaz da je Maja Gojković lagala da je povređena.

Očigledno je da su lekari u Narodnoj Skupštini Republike Srbije pod pritiskom pisali lažne dijagnoze, jer ono što su oni napisali kao šifru povrede, ne slaže se sa mestom gde je navodna masnica prikazana.


U izveštaju lekara koji je Maja Gojković priložila javnosti, navodi se povreda pod šifrom dijagnoze Contusio antebrachi l.sin S50.1, što je prema Međunarodnoj klasifikaciji bolesti, nagnječenje drugih neoznačenih delova PODLAKTICE.
Međutim, povreda koju je Maja Gojković prikazala, nalazi se na NADLAKTICI.
Iz ovoga se jasno vidi da je čitava medijska farsa koju je predsednica Skupštine sprovela, čista laž i manipulacija, demonstracija sile i obezvređivanje Doma Narodne skupštine i narodnih poslanika Dveri.
Pošto je Maja Gojković spremna da na ovakav način progoni narodne poslanike, laže i obmanjuje javnost, jer je ucenjena zbog krađe Novog Sada, zamislite šta je sve spremna da učini građanima Srbije, samo da njena prošlost ne izađe iz fioke.
Ako ovaj dokaz o lažnoj dijagnozi, fizičko nasilje nad poslanicom Dveri Marijom Janjušević, i realno nasilje koje su pretrpele bivše žene najviših funkcionera vlasti, Marijana Rističevića i Siniše Malog, a nisu mogle da nađu zaštitu države, nije dovoljno opoziciji da digne glas protiv nasilja koje vlast sprovodi, mi zaista ne znamo šta je i ko je sledeći na redu.
Mi svakako nećemo dozvoliti da nas vlast gazi i ponižava, da obezvređuje građane Srbije koji su nam ukazali poverenje i da se narodni poslanici vlasti i ministri bahate, uvode strah narodu i vode državu u propast.(Press Dveri)♦