Beogradski sajam: 12. oktobra otvara se Medidenta

Beogradski sajam: 12. oktobra otvara se Medidenta

11/10/2017 Off By

 

U četvrtak, 12. oktobra, tačno u podne, u hali 4 Beogradskog sajma prof. dr Nadežda Basara, hematolog i onkolog, jedan od svetskih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija otvoriće sajam Medidenda 2017.

Medidenta je najstarija i najreprezentativnija sajamska manifestacija ove vrste u regionu, na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i usluge iz različitih medicinskih oblasti. Posvećena je zdravlju, preventivi, savremenim načinima lečenja i promociji naučnih dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije. Istovremeno, to je mesto intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme, mesto na kome stručnjaci razmenjuju i stiču nova znanja i iskustva.
Ove godine najavljeno učešće više od 100 izlagača iz petnaestak država.
Posetiocima ove manifestacije već tradicionalno se nude prezentacije, promotivne akcije, besplatni pregledi, masažni tretmani, raznovrsne pokazne vežbe, kratki promotivno-edukativni programi, akcija dobrovoljnog davanja krvi i brojne druge usluge.
Medident se održava u hali 4 Beogradskog sajma. Radno vreme u četvrtak i petak 12. i 13. oktobra je od 10 do 19 časova, a u subotu 14. oktobra do 18 časova.
Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 150 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.(Press Sajma)♦