Skandal: Uvođenje bebe i trudnice u novi rijaliti Pinka- pretnja za sve naše porodice

Skandal: Uvođenje bebe i trudnice u novi rijaliti Pinka- pretnja za sve naše porodice

05/09/2017 Off By
Radoš Pejović, predsednik Saveta za porodicu i socijalna pitanja pokreta Dveri reagovao je na najavu da će u novom rijaliti programu televizije Pink, pod nazivom „Zadruga“ učestvovati i osmomesečna beba i trudnica koja nosi trojke.

Skandal na Pinku: Radoš Pejović

Piše: “Kako su mediji preneli, beba je usvojena i pripada porodici Mitrović, a otac joj je sada ni manje ni više, nego Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije.
Očigledno je da je Mitrović bebu usvojio da bi se sa njom igrao u rijalitiju, a ne da bi joj pružio sigurnost i porodični dom, jer je najavio da će beba praktično odrastati u „Zadrugi“.
Međutim, ovo nije sve. Najavljeno je i da će trudnica, koja nosi trojke ući u rijaliti, gde je predviđeno i da se porodi.
Ovo je skandal.
Gde je predsednik države da reaguje ili ne želi da dira svog ličnog prijatelja? Gde je Slavica Đukić-Dejanović, koja navodno brine o populacionoj politici? Hoće li dozvoliti da se trudnica porodi u „Zadrugi“? Gde su sada svi oni borci za ljudska prava, rodnu ravnopravnost, feministički pokreti i ostali, po kojima je LGBT populacija najugroženija u Srbiji? Gde su sada da zaštite ovu bebu i trudnicu od psihološkkih trauma, koje će doživeti u rijaliti programu?
Da li ova beba ima pravo na život i zašto mora, kada je već ostala bez svojih bioloških roditelja, da odrasta među strancima i izopačenim ličnostima?
Koju nam to poruku šalje ova vlast?
Predsednici opština tuku građane, bebe se uvode u rijaliti programe, trudnice se izlažu javnim poniženjem i ugrožavanjem zdravlja, radnici vrše samoubistav zbog bede, bolesna deca se leče porukama, mediji su pod potpunom blokadom.
Da li ovo zaista želimo više da trpimo?
Svi moramo 16. septembra da izađemo na protest, da se pobunimo protiv razbijanja naših porodica, protiv nemorala, nasilja i medija koji truju našu decu, da im ne dozvolimo da nas više gaze i ponižavaju”, zavšava svoju posanu izjavu Radoš Pejović.♦