JUG SRBIJE: ŠVERC DUVANA

17/12/2014 Off By

KRIMI ⇒Duvan, za koji se sumnja da je ilegalnim putem prokrijumčaren sa područja AP Kosovo i Metohija, u cilju dalje prodaje, nalazio se u dvorištu porodične kuće u okolini Preševa, u džipu sa prikolicom bez registarskih oznaka


kriminal

Biro za saradnju s medijima MUP-a

 

ZAJEDNIČKOM akcijom pripadnika Policijske uprave u Vranju, Bezbednosno informativne agencije – centra u Vranju, Žandarmerije i Poreske uprave pronađeno je 873 kilograma rezanog duvana bez prateće dokumentcije.
Duvan, za koji se sumnja da je ilegalnim putem prokrijumčaren sa područja AP Kosovo i Metohija, u cilju dalje prodaje, nalazio se u dvorištu porodične kuće u okolini Preševa, u džipu sa prikolicom bez registarskih oznaka.
Policija je privremeno oduzela duvan i džip s prikolicom.
Protiv dve osobe sa područja opštine Preševo, policija će podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.
Takođe, Vranjska policija je vršeći kontrolu prometa cigareta, u jednoj samostalnoj zanatskoj radnji u Preševu utvrdila da vlasnik radnje nije evidentirao promet cigareta od januara do 16 decembra ove godine. Na taj način izbegao je plaćanje poreza u iznosu od oko 350.000,00 dinara.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja protiv vlasnika radnje biće podneta krivična prijava.
Zajedničkom akcijom pripadnika Policijske uprave u Vranju, Sigurnosno informativne agencije – centra u Vranju, Žandarmerije i Porezne uprave pronađeno je 873 kilograma rezanog duhana bez prateće dokumentcije.
Duhan, za koji se sumnja da je ilegalnim putem prokrijumčaren s područja AP Kosovo i Metohija, u cilju daljnje prodaje, nalazio se u dvorištu obiteljske kuće u okolici Preševa, u džipu s prikolicom bez registarskih oznaka.
Policija je privremeno oduzela duhan i džip s prikolicom.
Protiv dvije osobe s područja općine Preševo, policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kazneno djelo nedozvoljena trgovina.
Također, Vranjska policija je vršeći kontrolu prometa cigareta, u jednoj samostalnoj zanatskoj radnji u Preševu utvrdila da vlasnik radnje nije evidentirao promet cigareta od siječnja do 16 prosinca ove godine. Na taj način izbjegao je plaćanje poreza u iznosu od oko 350.000,00 dinara.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo porezna utaja protiv vlasnika radnje bit će podnijeta kaznena prijava.<


KRIMI

 

hapsenjaUHAPŠENI POMAGAČI GORANU ŠARCU DA UNIŠTI DŽIP

  KRIMI ⇒N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, terete se da

 

oruzjeŠID: PUNKA KUĆA ORUŽJA

KRIMI ⇒Oduzeta su tri lovačka karabina, tri automatske puške, tri lovačke puške i jedna poluautomatska, sve u nelegalnom

 

 

image.ashxPRONAĐEN ŠVERCOVAN DUVAN U SUŠARI KOD STARE PAZOVE

KRIMI ⇒Takođe, prilikom kontrole saobraćaja u Sremskoj Mitrovici, policija je u “fordu” šidske registracije pronašla 60 kilograma rezanog

unnamed1212TRAŽI SE GORAN ŠARAC

KRIMI ⇒Postoji osnov sumnje da je Šarac, 1. decembra, oko 17.45, na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu,