SRS: Ako se Vučić ne slaže sa izjavama Premijerke – neka je smeni!

SRS: Ako se Vučić ne slaže sa izjavama Premijerke – neka je smeni!

06/07/2017 Off By
Na tradicionalnoj konferenciji za novinare u Srpskoj radikalnoj stranki novinarima se obratio kandidat ove stranke za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović.

 

Reko je da Srpska radikalna stranka insistira da se Vučić, kao predsednik Srbije, izjasni da li Ana Brnabić ima njegovu podršku za antirusku politiku koju namerava da sprovodi sa kao predsednica Vlade. Ukoliko nastavi da ćuti, biće jasno da je izabrao Evropsku uniju i da mu je priča o saradnji sa Ruskom Federacijom služila za predizbornu kampanju i obmanjivanje birača.
Takođe će biti jasno da je gospođu Brnabić, ustvari podmetnuo građanima Srbije za premijera zato što je znao da je ona dovoljno prozapadna i dovoljno nemoralna da Srbima, preko američke agencije Blumberg, poruči da će u Vučićevo ime voditi politiku koja će Srbiju voditi ka Evropskoj uniji. Zato možemo očekivati i da će nas uskoro obavestiti da nam je zapravo NATO bolji saveznik od bratske Ruske Federacije, kaže kandidat za gradonačelnika srpskih radikala dodajući da “osim što se nedvosmisleno (u svojoj izjavi za ovu američku agenciju) odrekla saradnje sa Ruskom Federacijom, Ana Brnabić je najavila i da će se u budućnosti zapravo odlučivati o statusu lažne „države Kosovo“ i na taj način je obelodanila da za nju Kosovo i Metohija nisu sastavni deo Srbije”.
-Ukoliko se Aleksandar Vučić ne slaže sa državnom politikom Ane Brnabić po pitanju Ruske Federacije i Kosova i Metohije, neka to javno kaže i neka od svojih narodnih poslanika pod hitno zatraži da se odmah smeni Ana Brnabić sa funkcije predsednika Vlade, pre nego što nanese nenadoknadivu štetu za Srbiju i srpski narod.
Miljan Damjanović je je rekao da će novi narodni poslanik Srpske radikalne stranke u Narodnoj skupštini biti diplomirani defektolog Ružica Nikolić, zamenica generalnog sekretara Srpske radikalne stranke.♦