Ruski tabloid: Makron je psihopata, zlostavljan je i mrzi Francusku

Ruski tabloid: Makron je psihopata, zlostavljan je i mrzi Francusku

08/05/2017 Off By
Makron je seksualno zlostavljan sa 15 godina, a to je radila njegova sadašnja supruga, 24 godine starija od njega. Njegova zrelost je blokirana, i mentalno i fizički

DARIJA ASLAMOVA, dopisnica iz Pariza za tiražni rusku tabloid “Kosmolskaja pravda”, u svom tekstu je napisala da je Emanuel Makron verovatno homoseksualac i označila ga krivcem što “crnci prodaju heroin i kokain na francuskim ulicama”.
Aslamova ističe da je Marin le Pen bila “skrajnuta u odnosu na Makrona”.
“Da su ovakvi izbori održani u Rusiji, sada bismo doživeli pljuvačinu NVO organizacija. Ali pošto je u Francuskoj, toga nije bilo. Nedelju dana pre izbora nisam mogla da pronađem jedan plakat Marin le Pen, osim onih koje su tokom noći tajno lepili moji prijatelji iz Nacionalnog fronta. S druge strane, ceo Pariz je bio “ukrašen” Makronovim plakatima. Čak dva puta sam videla plakate koji ismijavaju Marin, mešajući je sa likom njenog oca koji poručuje: Svi protiv Marin!”, ističe ruska novinarka.
A onda počinje napad na Makrona, a nije bila pošteđena ni njegova supruga Brižit Tronje.
“S druge strane, Makron je prava zvezda. Naročito on i njegova mama – supruga! Svi štandovi bili su prepuni novina sa njim na naslovnici. Naročito je popularan među homoseksualcima. Na naslovnici jednog gej-časopisa stajao je polunagi Makron sa natpisom “Izlazi”, što je aluzija na to da treba da izađe iz ormara i prizna da je previše gej”, piše u tekstu “Kosmolskaje pravde”.
Aslamova je za svoj tekst kontaktirala izvesnog italijanskog stručnjaka, psihijatra Andrijana Sagatorija.
“Makron je seksualno zlostavljan sa 15 godina, a to je radila njegova sadašnja supruga, 24 godine starija od njega. Njegova zrelost je blokirana, i mentalno i fizički. Ovaj slučaj postoji kako bi uverio narod da je sve dozvoljeno. Makron je to morao da uradi, jer bi u suprotnom Brižit otišla u zatvor. Nažalost, ovdje smo suočeni sa slučajem predofilije”, ističe Sagatori i nastavlja tamo gdje je stala Aslamova.
Psihijatar potom dovodi u pitanje Makronovu mentalnu sposobnost i navodi kako je “predsednik Francuske stvorio sopstvenu stvarnost, kao i svako dete”.
“Paradoks je da spolja izgleda sasvim normalno. Međutim, to je čista manifestacija narcisoidnosti. Od malih nogu je ambiciozan, i stalno ima potrebu da mu se drugi dive, kako bi kompenzovao sopstvenu inferiornost. On ime sve odlike psihopate”, nastavlja Sagatori i dodaje da to “nije uvreda”.
Novinarka ističe da je u razgovoru sa Makronovim glasačima čula samo floskule, poptu: “On je pozitivan”, “Olakšaće nam život”, “On je oličenje tolerancije” i slično, ali da “niko od njih nije znao koji je tačno njegov program”. Nakon toga ističe da svi koji su glasali za Makrona “zaslužuju upravo takvog predsednika”.
“Otišla sam u 18. arondisman, gdje mahom žive crnci. Pet puta su mi na ulici ponudili kokain i heroin. Ne smeta im čak ni policija, koja patrolira tim ulicama. Međutim, na glasačkom mestu zatekla sam mahom belce koji, razume se, glasaju za Makrona. Kažu mi: Le Penova je čist fašista, vi Rusi to ne razumete. Mi Francuzi smo se borili protiv fašizma, ne damo mu da opet pobedi. Tada sam stegla šake i besno rekla: Zar ti ne znaš da je pola Evrope i Berlin oslobodio Sovjetski savez!”, piše novinarka i ističe da je vikala zbog “neznanja Makronovog pristalice” i pomišljala da ga pljune u lice.
“Francuzi zaslužuju mlitavog Makrona. Moraju da prođu kroz pakao globalizma. Oni ne zaslužuju demokratiju”, navodi Aslamova uz tvrdnje da Makron ne voli Francusku, mrzi siromašne ljude i radnike…
Ovo nije prvi napad ruskih medija na Makrona. Ranije je državna novinska agencija “Sputnjik” o njemu objavila: “Makron je skriveni homoseksualac koji živi dvostruki život uz podršku vrlo bogatog homoseksualnog lobija”.(Agencije)♦