Konferencija za medije ministra MUPA  i potpredsednika SNS Nebojše Stefanovića:  bez odgovora zašto policija sakuplja podatke o imaocima dijagnoze pod šifrom  “S”          „S“?

Konferencija za medije ministra MUPA i potpredsednika SNS Nebojše Stefanovića: bez odgovora zašto policija sakuplja podatke o imaocima dijagnoze pod šifrom “S” „S“?

13/04/2017 Off By

 

Na konferenciji za novinare Stefanović je čestitao Saši Jankoviću formiranje novog političkog pokreta: „To da on želi da pravi političku partiju mi odavno govorimo. Zakon zabranjuje Zaštitniku građana da se bavi politikom. A on je to upravo radio i zloupotrebljavao funciju Zaštitnika punu godinu ipo dana. Zatim se kandidovao, izgubio izbore, tražio da se na mestima koje je on odredio izbori ponove. Ponovljeni su ali je tek tada kandidat broj 6  Aleksandar Vučić osvojio duplo više nego u prvom glasanju

Ranka Čičak

POTPREDSEDNIK SNS i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović  zamolio je danas ljude koji se bave politikom da ne potcenjuju građane Srbije: izborni rezultat od 56,16 nijedan protest ne može da promeni. Kada smo mi gubili izbore umeli smo da čestitamo pobedniku. Aleksandar Vučić je sada dobio dva miliona glasova, a gubitnici nemaju snage da to priznaju.

Na konferenciji za novinare Stefanović je čestitao Saši Jankoviću formiranje novog političkog pokreta: „To da on želi da pravi političku partiju mi odavno govorimo. Zakon zabranjuje Zaštitniku građana da se bavi politikom. A on je to upravo radio i zloupotrebljavao funciju Zaštitnika punu godinu ipo dana. Zatim se kandidovao, izgubio izbore, tražio da se na mestima koje je on odredio izbori ponove. Ponovljeni su ali je tek tada kandidat broj 6  Aleksandar Vučić osvojio duplo više nego u prvom glasanju.

Zanimljiuvo je bilo pitanje novinarke Insajdera o traženju poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnostima da se utvrdi istina oko provereravanja zdravstevnog stanja verlikog broja ljudi po šivri „S“. „S“ dijagnoza obuhvata nekoliko stotina bolesti ili devijacija duha i svesti. Tu su, na primer, Alchajmerova i parkinsonova bolest, šizofrenija, depresija, manije, fobije, hipohondrije, reakcije na stres, alkoholizam, noćne more, strahovi, mesečarenje, nedostatak seksualne želje, transeksualizam itd. Poverenik traži da mu se u roku od osam dana objasni po kom se osnovu prikupljaju ovi podaci, za što služe i da li se to odnosi na sve policijske uprave.

Stefanović jer rekao da o tome ništa ne zna i da će odmah proveriti.

Nasilja na ulici nije bilo i ministar se nada da će cepanje „Zida plača“ pred Skupštiniom Srbije  biti poslednji huliganski poduhvat.

Na pitanje  ko organizuje i pomaže Jaskovićevim ljudimau demonstracijamaministar odgovara da je to nadležnost tajne službe, a ne policije. Ipask  kaže da su svi postavljeni zahtevi čisto politički.♦