Saopštenje DJB: Saša Radulović napadnut na biračkom mestu

Saopštenje DJB: Saša Radulović napadnut na biračkom mestu

02/04/2017 Off By

ČLAN biračkog odbora iz SNS-a, na biračkom mestu 40 na Čukarici, iz čista mira je verbalno napao Sašu Radulovića, glasno dobacujući teške uvrede i pretnje kandidatu za predsednika Srbije, navodi se u pisanom saopoštenju Dosta je bilo medijima:

– Situacija je bila na ivici fizičkog incidenta, a policija koja bi, po tvrdnjama ministra policije, trebalo da bude raspoređena oko svih biračkih mesta, nije se pojavila ni posle 15 minuta, ni nakon što je nasilnik nastavio da preti članovima pres tima koji su na glasanju pratili Sašu Radulovića.

Dosta je bilo dalje navodi da “član biračkog odbora koji je napao Sašu Radulovića odbio je da se predstavi, ali nam je njegov prijatelj rekao da se zove Dragan Ristić. Nosio je identifikacionu karticu koju je kasnije skinuo.

Verbalni napad dogodio se neposredno ispred biračkog mesta na kome je glasao Saša Radulović. U trenutku kad je Radulović zastao da na molbu novinara da izjavu, nasilnik je počeo da dovikuje uvrede. Nakon što ga je Saša Radulović više puta opomenuo da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i da ne sme tako da se ponaša, i pitao ga kako se zove da bi ga prijavio policiji, prišao je još jedan njegov prijatelj i počeo da gura Radulovića. Zapaljiva situacija nastavila se i nakon odlaska Saše Radulovića jer je nasilnik iz SNS nasrnuo i na snimatelja i zapretio da će mu razbiti kameru.♦