Kosovski portal Indeksonline: Vučić tražio dozvolu da poseti Kosovo!

Kosovski portal Indeksonline: Vučić tražio dozvolu da poseti Kosovo!

27/03/2017 Off By

 

Očekuje se da Vučić sledeće nedelje dođe na Kosovo”, rekao je kosovskom portalu neimenovani izvor i dodaje da je Aleksandar Vučić zahtev dostavio u svojstvu premijera Srbije. Međutim, Ministarstvo spoljnih poslova Kosovo još uvek nije odgovorilo na podneti zahtev


 

KOSOVSKI portal Indeksonline piše da se  očekuje da srpski predsednički kandidat Aleksandar Vučić, ovih dana poseti Kosovo.

Predsednik Srpske napredne stranke zatražio je od Vlade Kosova dozvolu da boravi na Kosovu. Indeksonline tvrdi da će predsednik SNS-a održati nekoliko skupova tokom kampanje za predsedničke izbore.

-Da, očekuje se da Vučić sledeće nedelje dođe na Kosovo”, rekao je kosovskom portalu neimenovani izvor i dodaje da je Aleksandar Vučić zahtev dostavio u svojstvu premijera Srbije. Međutim, Ministarstvo spoljnih poslova Kosovo još uvek nije odgovorilo na podneti zahtev.

S druge strane, Vučić je u kampanji ponovio svoje stavove o Kosovu. Prema njegovim rečima, Beograd nikad neće promeniti svoje mišljenje o ovom pitanju. “Stav Srbije o Kosovu se nikada neće promeniti. Uvek ćemo razgovarati sa Albancima sa Kosova, ali nikada nećemo priznati nezavisnost Kosova,” rekao je Vučić.(Agencije)♦