Izbori 2017: Radulović će vratiti otete penzije

Izbori 2017: Radulović će vratiti otete penzije

26/03/2017 Off By

Osiromašenim penzionerima, koji i sa tako niskim primanjima često pomažu i izdržavaju decu i unuke, protivustavno se godišnje otima 180 miliona evra. U isto vreme, na partijsku mašineriju vlasti, na održanje tog parazita koji jede državu, troše milijardu evra godišnje


SAŠA RADULOVIĆ, predsednički kandidat Dosta je bilo, vratiće neustavno otete penzije i plate prosvetnim radnicima, zaposlenima u vojsci, policiji, zdravstvu.
Protiv neustavno otetih penzija Radulović i pokret Dosta je bilo bore se od prvog dana njihovog otimanja. Pokrenuli smo akciju “Ne damo penzije parazitima” u kojoj smo podneli inicijativu Ustavnom sudu da se ovaj neustavni akt proglasi ništavnim.
U isto vreme, na sajtu DJB objavljeno je uputstvo penzionerima kako mogu da ostvare svoja prava, a ponuđena im je i besplatna pravna pomoć.
U šetnji Starom Pazovom, predsednički kandidat Saša Radulović susreo se sa prolaznikom koji je, zahvaljujući inicijativi DJB iz 2014. godine, konačno uspeo da ostvari svoja prava i dobije rešenje od RF PIO.
Osiromašenim penzionerima, koji i sa tako niskim primanjima često pomažu i izdržavaju decu i unuke, protivustavno se godišnje otima 180 miliona evra. U isto vreme, na partijsku mašineriju vlasti, na održanje tog parazita koji jede državu, troše milijardu evra godišnje.
Sa Sašom Radulovićem na čelu države penzioneri mogu da računaju na to da će im biti vraćeno sve što im je oteto, a vratiće se i plate prosvetnim radnicima, vojsci, policiji, lekarima.

Saša Radulović drži reč. On će ne samo vratiti otete penzije i plate već i sprovesti u delo program Dosta je bilo za penzionere. Program predviđa da svaki građanin kad napuni 65 godina ima garantovanu osnovnu penziju bez obzira na godine radnog staža.

Srbiji je potreban sistem, a ne vođa. Prilika za promenu sistema je već na ovim izborima. Zato, izađi i glasaj! Ti biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA korumpirana partijska država. Dosta je bilo!(Press DJB)♦